BH hevder å fjerne rynker

Det siste i den lange rekken av antirynke-produkter er en spesial-BH som hevder å forhindre rynker mellom brystene.

Mari Glans
Publisert:

Det lanseres stadig nye og merkelige produkter som skal forhindre synlige aldringstegn hos kvinner. Et av dem er antirynke-BHen, som skal brukes om natten for å forhindre at brystene presses sammen og danner rynker i utringningen.

Produktet har gjort stor suksess gjennom nettbutikken i Nederland, og nå står resten av det europeiske markedet for tur.

- Når du sover om natten blir brystene presset sammen, og jo eldre du blir, jo lengre tid brukes huden på å rette seg ut igjen. Noen ganger går ikke rynkene tilbake i det hele tatt, sier Rachel de Boer, som er kvinnen bak rynke-BHen «La Decollette» til Daily Express.

Rachel de Boer utviklet undertøyet etter at hun selv begynte å våkne med rynker på brystet.

- Hvis du tilfører støtte mellom brystene kan du forebygge rynker over brystene, sier de Boer, som mener at man kan se forskjell på rynkene etter bare en natts bruk.

Finn den perfekte BH for deg!Les vår BH-guide her!

Utviklet av gynekolog

Undertøyet ser ut som baksiden på en sports-BH både foran og bak. Den har ikke skåler som vanlige BH-er siden det er området mellom brystene som skal få støtte, og ikke selve brystene.

BH-en skal brukes om natten, og det anbefales å smøre inn utringningen med nattkrem før man går og legger seg. Produsenten hevder av undertøyet vil gjøre at brystene tvinges til å holde seg på plass slik at ingen vertikale linjer oppstår om natten og utringningen skal derfor kunne holde seg glatt.

Dette er derimot ikke den første antirynke-BHen på markedet. En spansk gynekolog tok nemlig patent på et lignende produkt allerede i 1998, og undertøyet har vært på det spanske markedet siden 2005.

Relevante artikler videre:

yst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

Oktober er Rosa Sløyfe måned.Noen vil ha din brukte bh!

Publisert: