Fem trendy høstprodukter

Høstsesongen er like rundt hjørnet, og den enkleste måten å oppdatere seg på trendene, er en ny makeup. Her er de viktigste makeup-trendene, og de fem produktene du bør skaffe deg til høsten.

Mari Glans
Publisert:

Enkelte makeup-trender kommer alltid tilbake når det går mot høst og vinter. Makeupfargene blir mørkere og i mer nøytrale toner, og generelt er lookene mer dramatiske, og man kan legge mer makeup til hverdags enn i de lyse sommermånedene.

Rød leppestift

Den rødmalte munnen var en stor trend i sommer, og trenden fortsetter til høsten. Designere som Yves Saint Laurent, Gucci, Edrem og Georgio Armani hadde alle kraftige røde lepper på visningene sine for høst/vinter. Den fineste looken kom imidlertid fra Elie Saab, med helt røde perfekte lepper, lys hud og markerte bryn.

Lær å sminke rød leppestift!Les vår leppestift-guide her!

Sort kajal

Vi kommer ikke unna de sotede øynene i høst heller, men i år kan øyensminken være hardere og se mer tilfeldig ut enn de perfekte sotede øynene vi vanligvis ser. En myk, sort kajal er perfekt for denne looken. Tegn tykke streker over og under øynene, og gni ut streken med en q-tips før du legger øyenskygge over.

MinMote.no - Norges største moteside

Øyenskyggepalett

Start høstsesongen med en ny øyenskyggepalett. Her kan du enten velge mellom en mørkere palett med jordafarger som brun, grå og sort, eller om du er litt modigere gå for en mer fargerik variant. På Guccis høstvisning fikk modellene en skikkelig 80-talls sminke, med farger i rosa, blå og lilla. 80-talls makeupen ble også lagt i mer nøytrale farger. Modellene til Chloé og Blumarine hadde brun- og bronsetonet makeup, og øyenskyggen ble dratt nesten helt opp til øyenbrynene.

Teksturspray

Håret trenger også å bli oppdatert i høst. 80-tallet er som nevnt en stor tendens, også på hår. Dette betyr at den brede sideskillen ala Jerry Hall er tilbake, gjerne med sleik og bølgete lengder som på visningen til Alessandro Dell'Acqua. Alexandre Wang hadde en bakovergredd og halvveis oppsatt variant på sin visning, med klare referanser til 80-tallet.

For å få denne frisyren med best mulig resultat, er det lurt å investere i en teksturspray. Den gjør håret grovere og lettere å jobbe med, samtidig som tupperingen og frisyren holder seg lenger.

MinMote.no - Norges største moteside

Mørk neglelakk

Neglene skal fortsatt males i sterke farger, men gjerne mer dystert enn i sommer. Gå enten for den klassiske røde neglelakken, eller gå for mer fargerike varianter. Lancôme har en metallisk blå neglelakk i sin høstlook, og fashionistaene kjemper om å få sikre seg den nye mingrønne neglelakken i fargen Jade fra Chanel, som kommer i et begrenset opplag. Heldigvis kommer det nok mange kopier i tiden som kommer!

Relevante artikler videre:

Bli trendy med røde lepper!Rød leppestift er hot

Lyst på sotede øyne?Følg vår guide her

Oppdater høstgarderoben!12 trendy høstkjøp under 500 kr

Bli inspirert av stjernene!Stjel stilen til Diane Kruger

Publisert: