Her er minMote-redaksjonens juleønsker

LANG ØNSKELISTE: Noen av produktene er så dyre at vi bare kan drømme om den, men forhåpentligvis går noen av disse ønskene i oppfyllelse 24. desember. Foto: Produsentene / Privat

Det nærmer seg jul og ønskelisten blir lengre og lengre. Se hva minMote-redaksjonen håper skal ligge under treet i år.

MinMote
Publisert:

Det er første advent, og nedtellingen til julaften er for alvor i gang. Mens noen får gavekalender i de 24 dagene før julegavene skal pakkes opp, må andre vente i spenning på å se hvilke ønsker som blir oppfylt. I år ønsker vi i minMote-redaksjonen oss tilbehør med sløyfer, deilige strikkegensere, fint undertøy og sorte blonder. Det hadde heller ikke vært å forakte hvis en velduftende pakke med duftlys eller deilige skjønnhetsprodukter lå innpakket under juletreet.

Sonia Huanca Vold, ansvarlig for minMote:

SONIAS ØNSKELISTE: Øredobber fra Isabel Marant hos Net-A-Porter.com, 983 kr. Undertøysett fra AgentProvocateur.com, 1497 kr. per del. Tannkrem med smak av kanel, jasmin og ingefær fra Marvis hos Net-A-Porter.com, 208 kr. Skjørt fra Isabel Marant Étoile fra eBay.com, ca. 800 kr. Boken «Alta Moda» av Mario Testino hos Net-A-Porter.com, 624 kr. Coriander Seed dusjsåpe fra Aesop hos HeavenScent.no, 330 kr. Genser fra Cubus, 299 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Fint undertøy ligger alltid øverst på ønskelisten min, men foreløpig har jeg måttet kjøpe det selv. I år håper jeg nissen hjemme skjerper seg og roter litt i skuffen min for å finne frem til riktig størrelse.

- Jeg får aldri nok av de praktiske hverdagsskjørtene fra Isabel Marant. Leter man blant de mange pent brukte variantene som finnes på eBay, slipper man å betale full pris! Forhåpentligvis tar noen seg også råd til å kjøpe denne myke strikkegenseren til meg - den hadde nemlig passet perfekt til drømmeskjørtet.

- Vi bruker koriander i all den sør-amerikanske julematen vi lager hjemme, og jeg skulle gjerne hatt en såpe som duftet av min favoritturteplante. Etter å ha både vasket og mesket meg med koriander, hadde det vært perfekt å kunne bla i boken til den peruanske motefotografen Mario Testino sammen med familien.

Oda Marie Midbøe, journalist

ODAS ØNSKELISTE: Genser fra Helmut Lang hos Net-A-Porter, 1606 kr. Sko fra Zara, 399 kr. Armbånd med hodeskaller fra Alexander McQueen hos Net-A-Porter.com, 1834 kr. Kjole fra H&M, 249 kr. Leppestift fra Yves Saint Laurent hos Kicks.no, 295 kr. Baseball-cap fra Stella McCartney hos Net-A-Porter, 2599 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Jeg er på evig leting etter den perfekte, grå sweatshirten, men tror jeg har funnet en verdig kandidat i denne fra Helmut Lang. Sweatshirten er for meg det perfekte hverdagsplagget, og den blir superfresh med sorte bukser og gullarmbånd fra motebransjens «enfant terrible» Alexander McQueen.

- Jeg kommer aldri til å glemme øyeblikket i «Sex og Singelliv» da Carrie gikk på date med Mr. Big i «the naked dress». Mens Carrie sverget til en camisole-kjole i fargen nude, er jeg mer inspirert av Louis Vuittons «femme fatale»-vri med mørkere farger og blonder. Heldigvis har de fleste kjedebutikker skapt gode etterligninger, så det er ingenting i veien for at denne varianten fra H&M kan havne under juletreet.

- Årets mest crazy og urealistiske ønske er denne baseballcapen fra Stella McCartney. Selv om det blir vanskelig å overbevise familie og venner om at dette er den perfekte gaven, kan jeg i alle fall klamre meg til håpet de 24 dagene før julaften.

Natalie Ngo, journalist

NATALIES ØNSKELISTE: Sko fra Red Valentino hos Shopbop.com, 2636 kr. Boken «Parisian Chic: A Style Guide by Ines de la Fressang» fra Amazon.com, 130 kr. Øredobber fra Kate Spade hos ShopBop.com, 460 kr. Strikkegenser fra Zara, 559 kr. Skjerf fra Acne, 895 kr. Duftlys Crisp Champagne fra VoluSpa hos RoyalDesign.com, 398 kr. Foto: Produsentene

– Til tross for at jeg allerede har skapet full av sløyfer i alle varianter, dukker det stadig opp nye sløyfeting på ønskelisten. Red Valentinos skokolleksjon denne sesongen har med andre ord fristet meg i hele høst. Disse lave bootsene ville jeg lagt et par ullsåler i og brukt til både skjørt og bukser.

– Et romslig lammeullskjerf er min bestevenn på vinterstid. Det kommer også godt med innendørs når jeg trenger noe å slenge over skuldrene når det blir kjølig på kontoret.

– En god strikkegenser er mitt favorittplagg når kuldegradene gjør sitt inntog. En anvendelig farge fungerer til det meste og redder kleskrisen på travle morgener. I tillegg er den god å kose seg med i sofaen i romjulen, mens jeg forhåpentligvis kan bla etter fransk moteinspirasjon i boken «Parisian Chic».

Martine Lunder, journalist

MARTINES JULEØNSKER: Body Lotion fra Chanel, 495 kr. Joggesko fra Stella McCartney hos Net-A-Porter.com, 3400 kr. Genser fra malene Birger, 1999 kr. Duftlys fra voluspa, 299 kr. BH fra H&M, 149 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Etter jul planlegger jeg som alle andre å begynne å trene, og med sko fra Stella McCartney kommer jeg til å ville løpe til treningssenteret for å vise dem fram! Hvis treningsprosjektet skulle gå dårlig, er de like fine som hverdagssko til jeans.

- Duftlys blir jeg aldri lei av, og finnes det noe mer luksuriøst enn et som lukter champagne? Dette får i alle fall lett plass på mitt bad. Det samme får kremen fra Chanel, som er et supert alternativ for meg som ikke bruker parfyme.

- Genseren fra By Malene Birger er vel årets søteste strikkeplagg, men dessverre er den like dyr som den er søt. Lekkert undertøy er også på ønskelisten - og en sort blonde-BH slår aldri feil!

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.