Sjekk årets heteste festival-antrekk fra Coachella

Hotpants, magetopper og blomsteri håret - Coachella-festivalen er like kjent for den sexy moten som for musikken. Her kan du la deg inspirere av denne helgens beste antrekk.

Den årlige Coachella-festivalen i California er et trekkplaster for kjendiser, og andre musikk- eller moteinteresserte som vil se og bli sett. For det er en helt spesiell stil som dyrkes på det gigantiske festivalområdet - en bohemsk hippie-stil som knapt kan dras for langt. I stedet for glitrende designerkjoler og stilletter, har kjendisene pakket med seg slitte shorts, oppklipte topper, flate boots og blomster til håret, som helst skal være rufsete.

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Coachella er det beste stedet å hente inspirasjon hvis du skal på festival i sommer.

- Dette er uten tvil verdens best kledde festivalpublikum, og en perfekt inspirasjonskilde nå som sommeren nærmer seg. Det beste av alt er at stilen er sexy samtidig som den er avslappet – her er det flate, behagelige sko og plagg som også vi her hjemme kan få tak i, sier hun.

I år er det magetoppen som er festivalens «må ha»-plagg, enten det er den knøttlille bikinivarianten eller en litt mer rocka versjon. Lange kjoler og skjørt er også en gjenganger, sammen med et lass med smykker og armbånd. minMote har plukket ut de fineste antrekkene, slik at du kan la deg inspirere:

Imeh Akpanudosen
Frazer Harrison
Mwb/bsb/exp
Frazer Harrison
Christopher Polk
Michael Kovac
Frazer Harrison
Jason Kempin
Mark Davis
Christopher Polk

Hvordan var din opplevelse i dag?