Nyheter

Sjekk årets heteste festival-antrekk fra Coachella

Hotpants, magetopper og blomsteri håret - Coachella-festivalen er like kjent for den sexy moten som for musikken. Her kan du la deg inspirere av denne helgens beste antrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den årlige Coachella-festivalen i California er et trekkplaster for kjendiser, og andre musikk- eller moteinteresserte som vil se og bli sett. For det er en helt spesiell stil som dyrkes på det gigantiske festivalområdet - en bohemsk hippie-stil som knapt kan dras for langt. I stedet for glitrende designerkjoler og stilletter, har kjendisene pakket med seg slitte shorts, oppklipte topper, flate boots og blomster til håret, som helst skal være rufsete.

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Coachella er det beste stedet å hente inspirasjon hvis du skal på festival i sommer.

- Dette er uten tvil verdens best kledde festivalpublikum, og en perfekt inspirasjonskilde nå som sommeren nærmer seg. Det beste av alt er at stilen er sexy samtidig som den er avslappet – her er det flate, behagelige sko og plagg som også vi her hjemme kan få tak i, sier hun.

I år er det magetoppen som er festivalens «må ha»-plagg, enten det er den knøttlille bikinivarianten eller en litt mer rocka versjon. Lange kjoler og skjørt er også en gjenganger, sammen med et lass med smykker og armbånd. minMote har plukket ut de fineste antrekkene, slik at du kan la deg inspirere:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kjendiser
  2. Coachella
  3. Festival
  4. Sommer

Relaterte artikler

KJENDIS

Coachella 2017: 10 kjendisantrekk til inspirasjon

KLÆR

Norske jenter på kjendisfestivalen Coachella: – Nå er blomsterkransen ut

KJENDIS

Coachella 2016: Se hva kjendisene har på seg

KJENDIS

Se festivalmoten fra Coachella

KJENDIS

Festivalmote: Dette kan du shoppe og dette kan du droppe

MOTE

Slik blir du festivalens fineste fashionista

KJENDIS

Alt du må vite om den første Coachella-helgen