Fire antrekk til fire forskjellige Valentines Day

Enten du feirer Valentines Day med kjæresten, venninnene eller deg selv, har minMote plukket ut fire antrekk til fire forskjellige anledninger.

Av MARTINE LUNDER og NATALIE NGO

I dag er den store kjærlighetsdagen, også kalt Valentines Day. Dagen markeres som en feiring av kjærlighet og romantikk - og kan feires både sammen eller alene og ute eller inne. Skal du på romantisk date med din andre halvdel og ikke vet hva du skal ha på deg ennå? Eller tenker du å ta en drink eller to med venninner og trenger ny klesinspirasjon til kvelden?

minMote har plukket ut fire antrekk til fire forskjellige anledninger:

Romantisk date

Har du en hot date på en fin restaurant er det lov til å være litt ekstra glamorøs. Den sandfargede kjolen kan brukes både med og uten sorte strømpebukser, og med et statement-smykke fra norske Goldmine kommer du til å skinne mest av alle. Et par lekre pumps er et «must» - hvordan du går på dem uten å falle kan du lære her. Det riktige hold in-undertøyet gjør at kjolen sitter som et skudd - få hjelp til å finne det riktige her.

LES OGSÅ:Gavetips til gutta på Valentines Day

Komfortabel hjemmekveld

Å tilbringe kvelden i sofakroken trenger ikke bety at den gamle, hullete joggebuksen får fornyet tillitt. Finn et par jeans som sitter både fint og komfortabelt, og hold varmen i en myk cardigan. Og selv om du ikke pynter deg for å gå ut - hva med å pynte deg litt ekstra under alle klærne? Sjekk dessuten minMotes BH-guide for å finne riktig størrelse.

Jentekveld på byen

Valentinesdagen er ikke kun forbeholdt kjæresteparene og kan vel så godt feires med gode venninner. Planlegger du en jentekveld på byen er det ingen grunn til ikke å pynte seg litt ekstra. En bluse kombinert med et par skinnshorts med mørk strømpebukse under gir et feminint, men samtidig røft uttrykk. Kombiner med en varm og fin kåpe utenpå og et par passe høye skoletter for å avslutte torsdagslooken.

Ut på tur

Skal du begi deg ut på en gåtur enten alene eller godt selskap i dag trenger du ikke velge bort fashionistaen i deg. Hvem vet, kanskje du møter din utkårede ute på tur? En behagelig tights sammen med en god genser er et godt utgangspunkt for turen. Sleng på tilbehør som et varmt skjerf og en trendy lue for prikken over i-en. Ett par fargerike joggesko gjør antrekket både sporty og kult.

LES OGSÅ:25 romantiske gaver på Valentines Day – og hva du bør styre unna

Hvordan var din opplevelse i dag?