Dette bør du ha i feriekofferten

minMote viser hvordan du kler deg om du skal på safariutflukt, strandferie eller storbyshopping.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Fellesferien er rett rundt hjørnet, men før man kan slikke sol i syden, shoppe i en storby eller dra på safari må kofferten pakkes. minMote tipser deg om hva du bør ha med deg.

Bestem deg for hvilken stil du ønsker å gå for, og sett deretter sammen en liten og praktisk garderobe. Velg plagg som matcher slik at du enkelt kan kombinere dem på forskjellige måter. Finn gjerne inspirasjon hos stilikoner du ser opp til.

SAFARIUTFLUKT

TIPS:

1. Skal du på en eksotisk ferie, og ferdes i jungel eller ørken, må du først og fremst kle deg praktisk. Velg behagelige plagg i lette materialer. Invester også i et par fine, flate sko som er gode å gå med.

2. Bruk gjerne jordtoner for å skli inn i de eksotiske omgivelse, men sprit opp antrekket med kanllfarger som rosa og gult. Det bryter opp og gjør uttrykket litt mer spennende.

3. Pakk med deg én romslig veske som passer til alt - du trenger ikke flere. Velg gjerne en beige veske i ekte skinn. Det er tidløst og passer til det meste.

STRANDFERIE

TIPS:

1. Finn en bikini du føler deg vel i, og bygg gjerne resten av dagantrekkene dine rundt den. Mønster er en sikker vinner i sommer, og du kan velge og vrake i utallige varianter hos de forskjellige kjedebutikkene.

2. En kul hatt som skygger for solen er et must i feriekofferten. Perfekt når du har fått nok sol og vil bla litt i motemagasiner.

3. Selv om man skal på stranden er det lov å pynte seg litt. Se etter fargerike armbånd på markeder og ha en knallfarget leppestift i strandbagen.

STORBYSHOPPING

TIPS:

1. Skal du traske rundt i en storby, er det viktig å ha flate sko. Gå for et par enkle, beige skinnsandaler - det passer til alt og kan dras frem sesong etter sesong.

2. Kle deg i praktiske antrekk når du skal på shopping. Velg en overdel som du slipper å dra over hodet - en bluse med knapper buster ikke til håret og får ikke sminkeflekker på seg. En behagelig shorts er enkel å tråkke inn og ut av.

3. Pakk få plagg i farger som enkelt kan matches. Du kommer til å kjøpe mye nytt, så ta kun med deg en liten basisgarderobe. Ikke bare slipper du overvekt på vei hjem, men har man alt for mye å velge mellom kan det raskt oppstå kleskriser.

LES OGSÅ: Rihanna er søt og sexy på privaten - slik får du stilen

LES OGSÅ: Charlize Theron og Anne Hathaway har klippet av seg håret - se bildene

LES OGSÅ: Kanye Wests sko skaper hysteri - prislapp: 500.000 kroner!

Publisert: