Sjekk Sandra Lyng Haugens stilforvandling

Fra uskyldig jente til vågal artist. minMote har kartlagt Sandra Lyngs (24) stilreise gjennom åtte år.

2004:

Sandra Lyng Haugen havnet i rampelyset da hun deltok i «Idol» i 2004. Da var den blonde jenta fra Mosjøen kun 16 år gammel. I konkurransen havnet hun på fjerde plass, men sangfuglen vant uten tvil folket. Dette ble starten på hennes karriere som artist.

LES OGSÅ: Slik får du Tone Damli Aaberges nye look

2005:

I 2005 ga Philip Ruud og Sandra ut singelen «Sommerflørt». Låta lå hele 14 uker på VG-lista og ble hyppig spilt på radio. Samme sommer slapp hun sin første singel, «I morgen», fra albumet «Døgnvill». Albumet ble produsert av den norske stjerneduoen Stargate som blant annet har jobbet med Rihanna.

2007:

Dette året skulle Lyng være med i Tv2-programmet «Isdans». Før innspillingen var hun tydelig på hva hun ville ha på seg av kostymer på isen.

– Jeg vil ikke vise rumpa mi. Jeg har sagt til dem at jeg ikke vil ha noe miniskjørt eller veldig dype utringninger. Jeg ser bare ikke vitsen, sa hun til VG den gangen.

Lyng måtte kort tid senere trekke seg fra programmet grunnet en bilulykke.

2009:

Dette året kom Sandra Lyng Haugen med ny musikk. Hun slapp singelen «Hjemsøkt».

Den blonde artisten smilte fra øre til øre da hun dukket opp på VG-lista Topp 20-showet, og det var tydelig at reglene om dype utringninger fra 2007 var glemt.

2011:

I 2009 snakket Sandra ærlig ut om sine spiseforstyrrelser i media, og senere samme år ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med den 25 år eldre kostholdsguruen David Sandoval. Forholdet var kortvarig, men det tok ikke lang tid før hun fant kjærligheten på ny med 16 år eldre Torben Frantzen.

2012:

Sandra Lyng Haugen bor nå i utlandet med sin nye kjæreste Torben Frantzen. Paret pendler mellom Brasil og Los Angeles, men hva hun jobber med vil hun ifølge sin offisielle Facebook-side ikke røpe, men hun innrømmer at hun elsker å jobbe i studio med de fantastiske produsentene sine. I februar var hun på besøk i Norge, og fikk blant annet med seg Moods of Norway-visningen. Hun var iført en rød kjole kjøpt i LA.

– Sandra har tidligere spilt på det sukkersøte og sexy. På den røde løperen tidligere i år viste hun en voksnere og mer elegant side av seg selv. Når albumet endelig kommer, håper jeg hun fortsetter med denne stilen - det er uten tvil den hun kler best, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Terje Bendiksby

LES OGSÅ: Kopier Golden Globe-sminken til Emma Stone

LES OGSÅ: Vårens tre vakreste skjønnhetstrender – slik får du looken

LES OGSÅ:LES OGSÅ: I sminkepungen til Kathrine Sørland:- Jeg elsker sminke!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?