Stjernedesignere Dolce & Gabbana legger ned

FILIPPO MONTEFORTE

De italienske superdesignerne Dolce og Gabbana overrasket publikum etter gårsdagens visning i Milano med å kunngjøre at de kutter D&G.

Tilskuerne under torsdagens D&G-visning i Milano visste ikke at det de så var det aller siste fra den populære kolleksjonen.

Først etter at showet hadde rundet av postet den italienske designduoen nyheten nettsidene til Women's Wear Daily. Den populære D&G-linjen legges ned etter 17 år suksessrike år.

Domenico Dolce and Stefano Gabbana lanserte billiglinjen i 1994, og kolleksjonen er kjent for sin «bling-faktor». Fra nå av skal D&G inkorporeres i motegigantens ordinære Dolce & Gabbana-linje.

Designerne begrunner ikke nedleggelsen, men sier i kunngjøringen at omleggingen vil føre til «mer styrke og energi til de øvrige kolleksjonene».

Gårsdagens avskjedsvisning bød på fargerike kreasjoner i alt fra cocktail-kjoler til gallaantrekk, og fra klassisk til trashy.

- Dette er vår nye virkelighet, og vi er svært fornøyd med den, lyder det i uttalesen fra Dolce og Gabbana, som skal vise motehusets hovedkolleksjon førstkommende søndag.

Avisen The Independent spår at nedleggelsen er en stor skuffelse hos fansen, og at catwalken i Milano vil bli kjedeligere i fremtiden uten D&G.

Relaterte saker:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Hvordan var din opplevelse i dag?