Dorthe Skappels yngste datter i sexy reklamefilm

Marthe Skappel (22) går i modellfotsporene til moren og storesøsteren, men ser ikke for seg en fremtid i motebransjen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Dorthe Skappels yngste datter, Marthe Skappel, skal fronte Mangos nye klokkekampanje. Tidligere har Jenny Skavlan, Tone Damli Aaberge og Rachel Nordtømme vært ansikt utad for det norske klokkemerket. Marthe følger også i fotsporene til sin mor og søster, som begge har jobbet som modeller.

– Jeg har egentlig aldri hatt noen drøm om å bli modell, men jeg har fått mange gode råd fra mamma og Maria, forteller Marthe.

Dette er ikke første gang unge Skappel prøver seg foran kamera. Hun jobber nemlig som reporter for den internettbaserte tv-kanalen, StyleTV. 22-åringen prydet også februarutgaven av magasinet Massiv.

Marthe innrømmer at etternavnet har gitt både henne og søsteren mange muligheter, men forteller at de jobber hardt for å beholde dem.

– Vi fikk kanskje tåa i dørsprekken litt lettere enn andre på grunn av navnet, men når man først er innenfor bransjen er det like hardt arbeid for alle. Duger man ikke, så er det rett ut!

Å vokse opp med en av Norges mest kjente programledere som mor, har likevel aldri gitt Marthe prestasjonsangst.

– For meg er hun bare en helt vanlig mamma. Man er jo sjelden superflink første gang man prøver noe nytt. Man må øve seg!

Om Marthe vil satse på en karriere som programleder fremover, er hun fortsatt ikke hundre prosent sikker på.

– Akkurat nå synes jeg det er veldig morsomt å jobbe med tv, men ting kan plutselig snu. Jeg kan brått finne ut at det er noe helt annet jeg kunne tenke meg å jobbe med, sier hun.

Dorthe var nylig aktuell med moteprogrammet «Stil» på TV2 og Marthes storesøster, Maria, jobber som designer for Bik Bok. Marthe er imidlertid temmelig sikker på at hun ikke ønsker en fremtid i motebransjen.

– Jeg synes motebransjen er kjempespennende, men jeg tror ærlig talt ikke den er noe for meg, sier hun.

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

LES OGSÅ:Slik bruker du neonfarger

LES OGSÅ: Beyoncés to måneder gamle datter bruker designersko

Publisert: