Se Lady Gagas villeste antrekk

At Lady Gaga bruker en formue på klær er ingen overraskelse, men i 2009 gikk det så langt at hun nesten gikk konkurs. Her ser du noen av hennes villeste kostymer.

Den amerikanske popyndlingen slo gjennom i 2008 med låta «Just Dance» fra albumet «Fame», og helt siden hennes debut har hun brukt mye tid på å fornye seg selv og sin garderobe. I starten fikk hun mye hjelp av sin venninne Lady Starlight, men i takt med den stigende berømmelsen gikk også kles- og stylistbudsjettet betraktelig opp.

Da hun skulle promotere album nummer to, «The Fame Monster», begynte pengene å fly. I følge FT Magazine bladde stjernen opp fra egen lomme for promotering og kostymer.

– Jeg gikk faktisk konkurs etter første halvdel av promoturneen min. Jeg kunne ikke fatte og begripe hvordan det hadde gått til. Jeg hadde jo fem singler på listetoppen, sier stjernen til FT Magazine og legger til:

– Jeg fikk beskjed om at jeg hadde en gjeld på omlag 17 millioner kroner.

I senere tid har hun fortsatt å sjokkere med sine antrekk. Det er tydelig at den kostbare smellen hun gikk på i 2009 ikke har fått følger. Her ser du noen av hennes mest iøynefallende antrekk.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

  1. LES OGSÅ: Rihanna dropper bukse og bh

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?