Sjekk de frekke kjolene i Cannes

LUKSURIØS: Selena Gomez på filmfestivalen i Cannes i antrekk fra Louis Vuitton. Foto: AP

Selena Gomez (26) stjal showet på den røde løperen under den glamorøse filmfestivalen i Cannes med et Madonna-inspirert antrekk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Filmfestivalen i Cannes byr alltid på et realt kjoleshow. Åpningsfesten tirsdag var intet unntak.
Flere av kjendisene hadde kledd seg opp i glamorøse og frekke kjoler. En av dem som har fått skryt for antrekket sitt er superstjernen Selena Gomez som var på plass i den franske havnebyen på grunn av rollen i zombie-komedien «The Dead Don't Die».

MOTE

Se kjolene fra Met-gallaen

26-åringen hadde på seg en hvit, todelt kreasjon fra det franske luksusmerket Louis Vuitton. Skjørtet hadde høyt liv og høy splitt og var kombinert med en magetopp.

Hun hadde også et stort halskjede i diamanter fra Bulgari og høye hæler i sølv. Gomez fullførte looken med rød leppestift, cat eye-eyeliner og håret dratt bakover i en stram knute.

– Hennes glamorøse antrekk ble lagt merke til i mengden, til og med ved siden av verdens mest fasjonable kvinner, skriver Vogue.

FÅR SKRYT: Selena Gomez får ros for antrekket fra Louis Vuitton, og blir sammenlignet med Madonna på 90-tallet. Foto: Pa Photos

Motemagasinet peker også på at Gomez' antrekk minner om det Madonna hadde på seg på filmfestivalen i Cannes i 1991. Madonna gikk da også for en todelt, hvit kreasjon med en kjegle-BH og høytlivsshorts, samt en rosa frakk.

NYHETER

Stewart brøt omstridt skoregel i Cannes

TILBAKEBLIKK: Madonna på filmfestivalen i Cannes i 1991 ikledd en stilig shorts og kjegle-BH fra Jean Paul Gaultier, og en rosa frakk. Foto: AFP

Men det var ikke bare Gomez som hadde tatt på seg flott kjole på den glamorøse filmfestivalen. Sjekk kjendisenes antrekk her:

ELEGANT: Elle Fanning i en ferskenfarget kjole med kappe fra Gucci. Foto: Pa Photos
KJOLESHOW: Modell Alessandra Ambrosio i en flagrende kjole fra Ralph & Russo. Foto: AP
FREKK: Modell Izabel Goulart i en lilla kjole med dyp rygg fra Etro. Foto: AP
SPENSTIG: Skuespiller Eva Longoria in en rosa kjole fra Alberta Ferretti. Foto: AP
KLASSISK: Julianne Moore i en grønn kjole med off shoulder-effekt fra Dior. Foto: AP
PRINSESSEKJOLE: Araya Hargate i en lilla tyllkjole fra Ralph & Russo. Foto: Pa Photos
GLITRET: Tilda Swinton i en metallisk kjole fra Haider Ackermann. Foto: Pa Photos
KUL: Chloë Sevigny i en stilig kjole fra Mugler. Foto: EPA
STRÅLTE: Romee Strijd i en blondekjole fra Etro. Foto: Pa Photos
EKTEPAR: Yarol Poupaud kom sammen med kona Caroline de Maigret som hadde på seg en sort kjole med gulldetaljer fra Chanel. Foto: EPA
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.