J. Lo poserer med tvillingene for Gucci

Jennifer Lopez’ barn skal tidlig krøkes. Den stolte moren har allerede sett tegn til en fashionista i datteren Emme.

Milda C. Melland
Publisert:

- Jeg hadde en fotoøkt med dem da de var tre uker gamle, men nå når de er to og et halvt er det helt annerledes, sier Lopez til magasinet Us Weekly.

Superstjernens tvillinger, datteren Emme (2) og sønnen Max (2), er Guccis nye modeller for merkets barnekolleksjon som lanseres i november.

Mammas prinsesse

Ifølge Lopez hadde barna det gøy da de poserte. Lille Emme skal allerede ha arvet morens moteinteresse, mens Max ikke er like forfengelig.

Hvem er landets beste moteblogger? Stem på din favoritt her

- Emme plukker ut sine egne antrekk og liker å sove i prinsessekjolen sin. Max er det vanskelig å kle på, han foretrekker å løpe rundt i huset uten klær, sier tobarnsmoren til magasinet.

Talsbarn

Dette er ikke første gang tvillingene er i rampelyset. J. Lo og ektemannen Marc Anthony valgte også å vise barna på forsiden av People Magazine for 30 millioner kroner, da de var nyfødt. Noe av summen skal ha gått til veldedighet. Så da Gucci proklamerte med å donere rundt seks millioner kroner til en god sak, var ikke Lopez vanskelig å be.

- Det er nettopp derfor jeg er henrykt over å være en del av dette. Nå er de blitt to Gucci-talsbarn for en god sak, sier Hollywood-stjernen.

Lopez' kjoler

Pengene går hovedsakelig til UNICEF skoler i Afrika, mens rundt 300.000 doneres til Lopez' eget veldedighetsprosjekt Maribel Initiative.

Den profilerte skuespilleren og artisten er kjent for å skape hysteri med sine antrekk på den røde løperen. Aller mest husker vi nok artistens avslørende palmetrykk Versace-kjole under Grammy Awards i 2000.

Kjolen (avbildet i midten nedenfor) hadde en prislapp på rundt 100.000 kroner, og er hos på listen blant tiårets mest minneverdige løperøyeblikk hos flere moteblader.

Usikker på hvordan du skal kle deg på Halloween-fest? Kle deg som kjendisene

Da det var duket for 10-års jubileum for kjolehendelsen under årets Grammy Awards, valgte hun igjen en Versace-kjole (til høyre), denne gangen uten spesiallim for å holde kjolen på plass. Til den hvit-metalliske kjolen bar hun armbånd fra Lorraine Schwartz.

Metallisk er favoritten på rød løper.Se flere varianter her!

Tobarnsmoren har lenge engasjert seg for veldedighet. Som høygravid ankom hun Madonnas arrangement « A Night to Benefit Raising Malawi and UNICEF» i 2008 (til venstre), hvor Gucci også var med som arrangør.

Relaterte artikler:

Hvem tror du tjener mest i mote-Norge? Finn det ut her!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Vurderer du å kjøpe Chanel-veske? Her får du vite om den er ekte eller ikke

Klassisk Hollywood-glamour!Her er skjønnhetstrendene fra Golden Globe

Publisert: