Stjernenes budsjettfavoritter

Har du lite penger å sløse bort på skjønnhetsprodukter om dagen? Bli inspirert av stjernenes favorittprodukter som ikke sprenger budsjettet.

Mari Glans
Publisert:

Det er ikke alltid at de dyreste produktene er de beste. Mange av stjernenes favorittprodukter fås kjøpt på vanlige dagligvareforretninger.

Johnson's Baby Oil

Denne babyoljen er favoritten til stjerner som Jessica Alba og Nicole Kidman. Jessica Alba blander babyolje på størrelse med en ert i sin vanlige bodylotion for å få et skinnende resultat. Nicole Kidman bruker oljen både på kroppen og over øyenskyggen for å få en wet look-effekt.

John Frieda Frizz-Ease Hair Serum

Sarah Jessica Parker bruker dette serumet for å roe ned krøllene sine og gi håret ekstra glans. Serumet hjelper også håret hennes mot å bli brusete når det er fuktig ute.

Maybelline Great Lash Mascara

Denne mascaraen ble lansert allerede i 1971 og regnes som en klassiker når det gjelder mascara. Great Lash brukes av stjerner som Kate Beckinsale, Gisele Bundchen og Kim Kardashian.

Smith's Rosebud Salve

Denne salven er et must i sminkepungen til stjerner som Chloe Sevigny, Eva Longoria og Jennifer Garner, og kan brukes på alt fra lepper til tørre albuer.

Flere sminketips fra stjernene!Se hvilke andre produkter stjernene sverger til her!

Eucerin Smoothing Face Creme

Denne ansiktskremen er Scarlett Johanssons beste skjønnhetskjøp, på grunn av at den er lett tilgjengelig, billig og hudvennlig.

The Body Shop Coconut Body Butter

De rike kroppskremene fra The Body Shop er Victoria Beckhams favoritter, og spesielt varianten med duften av kokkos.

Hempz Body Butter

Tidligere supermodell Helena Christensen har denne kremen fra Hempz som en klar favoritt til tørr hud på kroppen. Hempz Body Butter inneholder olje fra hempfrø, sheasmør og kokkos.

Johnson's Baby Powder

Hårstylistene til Renée Zellweger og Angelina Jolie bruker babypudder både som tørrshampo og for å gi ekstra volum i håret. Dryss litt babypudder i hårrøttene og bruk en hårføner til å løfte håret fra hodebunnen.

Flere stjernefavoritter!Ta en titt i sminkepungen til Rachel Bilson

Kilder: Instyle.com, Elleuk.com

Relevante artikler videre:

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Kle deg som stjernene!Bli kul i blazer

Lyst på en sexy festsminke?Slik sminker du sotede øyne

Publisert: