Carin Wester

silje
Publisert:

Den svenske designeren Carin Wester er blant mine favorittdesignere. I går møtte jeg henne for andre gang på pressevisning hos Patriksson. Skoene over er fra visningen tidligere i vinter og Wester fortalte at de selv har teipet stoff rundt skoene for å få de slik de ville. Skoene over er kun en prøve, men nå har såpass mange stylister lagt sin elsk på skoene at de vurderer å sette skoene i produksjon.

Skoene over fra CW og Acnes nye wedger kjemper om plassen i mitt garderobeskap denne høsten. Perfekt med gummisåle til det lunefulle norske høst og vinterværet.

Leopardjakken er egentlig til herre, men synes denne er rålekker.

Falt også for Filippa K sin høst og vintervisningen da jeg var i Stockholm under moteuken. Spesielt tilbehøret som skoene, hattene og veskene var lekkert.

Yum, yum. Alltid mange fristelser hos pressebyråene.

I går var det siste runde av pressevisninger for denne gangen. I dag sitter jeg igjen med ganske mange inntrykk for høsten og vinteren 2010. Det kommer mye fint, som boots med kilehæl, pudderfarger, dyreprint, strikk og mye mer, men akkurat nå er jeg glad for å gå tilbake til vårens og sommerens trender. Er utrolig lei av mørke og dystre farger, nå blir det full fokus på vår og sommer i tiden fremover.

Publisert:

Finn mer innhold om: