Her er stylistenes favorittprodukter

Stylistene og makeup artistene tester det meste inne kosmetikk på markedet. Her er deres favorittprodukter akkurat nå

Jennifer Bråthen
Publisert:

.

Jobber man som stylist og makeup artist blir man eksponert for en rekke ulike skjønnhetsprodukter. I jungelen av kosmetikk er det alltid enkelte produkter som skiller seg ut. minMote har snakket med fem eksperter som avslører sine favoritter.

Therese Dombek, Redaktør Rouge Magasin og makeup artist:

– Jeg elsker Estèe Lauders øyekrem. Den er kjølende og gir en oppkvikkende effekt til et morgentrøtt øyeparti. Jeg masserer den inn med påføringstuppen. Siden jeg trenger litt ekstra dekkevne oppå den glødende overflaten den gir, påfører jeg alltid en dekkende concealer med en liten pensel der det trengs.

Miriam Robstad, makeup artist:

– Jeg mener jevn og frisk hud er nødvendig for et fresht ansikt, derfor klarer jeg meg ikke uten pudder fra Glô Professional. Dette pudderet matter ned og jevner ut rødhet. Med en liten pensel kan det til og med brukes som concealer på urenheter.

– Jeg bruker en mellomstor pudderkost for å jevne ut rødhet. Deretter en stor kost for å matte og jevne ut kanter. Til slutt går jeg over med en liten pensel der det trengs.

Linda Wickmann, stylist og makeup artist:

– Jeg har prøvd flere selvbrunere og den fra Shiseido er den beste jeg noen gang har testet. Den blir ikke skjoldete og lukter nesten ikke. Det er lurt å ta en test før man smører inne hele kroppen og det beste stedet er på magen. Jeg pleier å utføre testen på kvelden. Neste morgen vet jeg hvordan produktet fungerer.

– Denne kan brukes på både ansikt og kropp og den har aldri gitt meg dårlig hud.

Stephan Ulvund Øien,makeup artist:

– Jeg har alltid med meg IsaDoras concealer. Den fjerner kalde, blålilla områder. Jeg bruker den også som øyenskyggebase, highlighter, «viskelær» og som verktøy i konturering - en teknikk jeg alltid bruker på kjendiser før rød løper. Teknikken gir et lite ansiktsløft og får deg til å se veldig våken og definert ut.

– Jeg starter med å lage en linje i v-form fra tinningene og ned til under nesen. Deretter legger jeg passende mengde i fordypningene som skaper de mørke ringene. Så bruker jeg fingeren og graderer produktet nedover kinnbeina, før jeg fordeler produktet lett med fingertuppen over de mørke ringene.

Tina Solberg, makeup artist:

– Weleda Pomegranate serum er et kosentrat med økologisk granateplekjerneolje som aktiv ingrediens. Det gjør den rik på antioksidanter og oppfriskende for huden. Siden den inneholder aloeveragelé, er den eksta pleiende.

– Jeg bruker den under fuktighetskrem og med ansiktsmasker for en ekstra boost i hverdagen.

Publisert: