Nyheter

Norske Peter Dundas lager Beyoncés sceneantrekk

Beyoncé satser på mer sexy sceneantrekk enn noensinne under den pågående «Mrs Carter Show». Fem av dem er signert den norske Pucci-designeren Peter Dundas.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den smellvakre artisten sparket i gang turneen i Serbia denne helgen, og byttet i kjent stil antrekk flere ganger underveis. Det er norske Peter Dundas som står bak noen av de råeste antrekkene, skriver blant annet Vogue.

Dundas er for tiden sjefdesigner i italienske Pucci, hvor han har gjort stor suksess med sine forførende kolleksjoner, gjerne med gjennomsiktige stoffer, intrikate broderier og åpen rygg. Dundas er dessuten en nær venn, og en av favorittdesignerne, til kronprinsesse Mette-Marit.

LES OGSÅ:Mette-Marit på Køvenhavn-galla i ny Pucci-kjole

Til Beyoncé har han blant annet laget tettsittende bodyer med glitrende stener, en minikjole med kåpefasong, en mønstret topp og hotpants med det karakteristiske Pucci-mønsteret, som motehuset ble kjent for på 60-tallet.

Til Vogue forteller Dundas at det har vært en fryd å jobbe med den verdenskjente artisten.

- Å få lage kostymer til Beyoncé får en designer til å ville løpe hjem for å lage skisser. Hun er en av de søteste stjernene å jobbe med. Hun vet hva hun vil ha og hva som fungerer for henne, men respekterer kreativitet, sier Dundas og legger til at han er strålende fornøyd med resultatet:

- Jeg synes hun så fantastisk ut, men det er vanskelig å trå galt med Beyoncé. Hun er en av de jentene som bare ser bedre ut uten sminke.

LES OGSÅ:Kjendisene elsker Peter Dundas’ it-kjole

Det er også tydelig at antrekkene er inspirert av Puccis høst- og vinterkolleksjon fra i år. De tettsittende plaggene og høye hælene går imidlertid ikke på bekostning av Beyoncés velkjente danseshow.

- I tillegg måtte hun klare å skifte antrekk på 59 sekunder. Det er fortere enn under et catwalk-show, forklarer Dundas.

Beyoncé har i tillegg fått hjelp av flere andre kostymedesignere, samt skodesigner Stuart Weizman. Han har sørget for at superstjernen kun tripper rundt i stiletter og boots dekket i eksklusive Swarovski-krystaller.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Design
  2. Kjendiser
  3. Beyoncé
  4. Peter Dundas
  5. Pucci

Relaterte artikler

NYHETER

Norske Peter Dundas overrasket med sexy og sporty Pucci-kolleksjon

MOTE

Norske Peter tar over Cavalli

NYHETER

Stjernedesigner Peter Dundas delte gladnyhet

NYHETER

Alt om Beyoncés ville turnégarderobe

NYHETER

Peter Dundas til MinMote om: Kim Kardashian, Mette-Marit og Norge

NYHETER

Ti norske motehøydepunkter i 2013

NYHETER

Norske Peter Dundas spesialdesignet Beyoncés ville sceneantrekk