Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem rutete skjorter à la «Farmen»-Charlotte

En rutete skjorte kan brukes til flere anledninger enn du tror. Det kommer helt an på hvordan du styler den. Vi har funnet de fineste skjortene i butikk nå!

Forside ruter

REALITY: Charlotte Thøgersen var en av de tre deltagerne som var igjen til sist i reality-serien Farmen på TV2. Foto: Alex Iversen/TV2

Forside ruter

Skjorte fra Mango. Foto: Produsenten

En av trendene som fortsetter å returnere til motebildet er den rutete skjorten. Den populære franske designeren, Isabel Marant, har ulike rutete skjorter som sitt nøkkelplagg både privat og i ulike kolleksjoner. «Den perfekte» skjorten skal ha brede ruter og helst være i flanell eller et annet tykt stoff. En stor bonus er at den så og si passer til alt du har i klesskapet allerede.

En bredrutete skjorte passer kanskje best til et avslappet hverdagsantrekk, som Charlotte Thøgersen fra «Farmen» har vist oss på skjermen den siste tiden, men kan godt brukes til anledninger hvor du skal pynte deg litt ekstra også.

Bytt ut hverdagsjakken med en lekker kåpe når du skal noe spesielt. Her er de fineste kåpene i butikk nå!

ruter 1

Skjorte fra H&M. Foto: Produsenten

ruter 1

Skjorte fra Lindex, Holly & White. Foto: Produsenten

For en avslappet hverdagslook kan et godt alternativ være å kombinere skjorten til en olabukse, et kult belte og sko som «strammer» opp antrekket, som for eksempel et par dressko.

Til en mer pyntet anledning kan du gå for et paljettskjørt, eller et skinnskjørt. Ha skjorten oppi underdelen, så uttrykket blir mer kledd. Bruk et par svarte, tette strømpebukser til og kule ankelstøvletter med litt hel, eller trendy lårhøye støvletter. Prikken over i-en er selvsagt et par «edgy» øredobber som synes godt.

ruter 2

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

ruter 2

Skjorte fra River Island via nelly.com. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?