Letter på sløret: Hemmelighetsfulle Jennifer Aniston viste frem gifteringen

DIAMANTRING: Aniston dukket opp på den røde løperen for første gang etter at hun i slutten av juli giftet seg med skuespilleren Justin Theroux. Foto: Getty Images

Verden har enda ikke sett et eneste glimt av verken brudekjolen eller vielsen til Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44). Onsdag viste hun gifteringen på rød løper.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er drøye to uker siden Justin og Jennifer ga hverandre sitt ja i Los Angeles, og kom hjem fra bryllupsreise som visstnok skal ha vært på øya Bora Bora. Paret skal ha ønsket å holde både vielsen og detaljer fra den store dagen privat, noe de har lykkes med.

Les også:Bryllupet motebransjen elsker akkurat nå

Dobbelring

GULL OG DIAMANTER: Gifteringen så ut til å være satt sammen av to tradisjonelle gullringer, med en diamantring i mellom. Legg merke til den delikate neglelakken som fremhever den eksklusive ringen. Foto: Getty Images

Under premieren på Anistons siste film, She's Funny That Way, onsdag kveld i Los Angeles, poserte Aniston på den røde løperen iført en svart, elegant buksedress og med den splitter nye gifteringen.

Ringen var i gult gull og hadde små, hvite diamanter i midten. Aniston stylet gifteringen med annet tilbehør i gull som armbånd og statement-ringer, men lot looken være enkel. Håret var utslått i karakteristisk Aniston-stil og sminken ble holdt naturlig med ekstra fokus på øyene.

Les også:Slik legger du perfekt eyeliner selv.

Teaset fansen

Flere medier har lenge spekulert i designeren bak kjolen, utseendet og hvordan seremonien var, uten at noe har blitt bekreftet. Jennifer teaset fansen ved å legge ut et bilde av en brud på Facebook som ikke var henne, og sladderpressen hev seg på.

Ifølge Hello magazine skal kjolen ha vært klassisk og enkel uten for mye detaljer. Det spørs om kjendisparet har solgt de første bildene eksklusivt til et magasin, slik hennes eks Brad Pitt og Angelina Jolie gjorde.

NYGIFT: Aniston og Theroux har vært et par siden mai 2011, og forlovet seg ett år etterpå. I slutten av juli ble paret mann og kone, men ingen detaljer fra bryllupet er avslørt. Foto: Getty Images
Publisert: