Se norske Sunniva posere som Lady Diana

INTERNASJONAL SUKSESS: Sunniva Våtevik på Givenchy Haute Couture-visningen i Paris i januar. Foto: Getty Images.

Den norske modellen Sunniva Våtevik fikk prestisjeoppdrag for Spanske Vogue. 

Sunniva Våtevik har den siste tiden gjort det stort i utlandet. Det siste året har hun gått flere av de store showene under de internasjonale moteukene, blant annet for Balenciaga i Paris.

Men det er ikke bare blant designerne Våtevik gjør seg bemerket, hun har også gjort hele åtte Vogue-reportasjer de siste månedene.

– Jeg kan ikke komme på en norsk modell som har hatt en sånn «streak» for Vogue noensinne, sier modellagent Jonas Mangerud hos Heartbreak management.

Nordmenn for Dolce Gabbana
NYHETER

DOBBELT NORSK FOR DOLCE & GABBANA

Den siste reportasjen i Vogue Spania ble sluppet for kort tid siden. Der poserer hun som selveste prinsesse Diana.

– For å være helt ærlig var det ganske likt andre jobber, men litt spesielt å bruke nesten identiske klær som henne og bli stylet likt på håret. De var også veldig nøye på hvordan blikket skulle være og sånne ting, forteller Våtevik til MinMote, og legger til at hun ikke har noe spesielt forhold til prinsesse Diana.

– Det ser ut til at disse bildene vil få mye oppmerksomhet, mener Mangerud.

NYHETER

– HELT UBESKRIVELIG

– Kunne ikke benyttet hvem som helst

Modellagent Mangerud forteller at alle jobber for Vogue er stort, og hvor Italienske er det største. Den siste tiden har Våtevik gjort tre billedserier for det italienske magasinet.

– Har man først fått en fot innenfor, og det funker og man får gode tilbakemeldinger, øker selvfølgelig mulighetene for å få flere oppdrag. I dette tilfellet har det selvfølgelig også noe å si at det var mulig å lage en referanse til Lady Diana, forteller Mangerud.

– De kunne ikke benyttet en hvilke som helst modell, understreker han.

NYHETER

Sammenlignes med prinsesse Diana

Motemagasinet skriver på Instagram at bildene er dedikert til stilikonet fra 80-tallet.

Bildene viser Våtevik i forskjellige situasjoner prinsessen har vært avbildet i, til og med sammen med to små gutter i noe som kan se ut som Londons gater. Hun har kort hår og stylet til hverdags i enkle kjoler, og til fest i ballkjoler og tiara.

Publisert: