Nyheter

Bloggdronning Elin Kling legger ned bloggen

LEGGER OPP: Elin Kling, kjent som stilikon, blogger, magasin-gründer og klesdesigner, legger ned bloggimperiet. Foto: Getty Images

Skandinavias største «it»-jente, svenske Elin Kling (32), legger ned den internasjonalt anerkjente bloggen sin etter ti år.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Mandag kveld annonserte høygravide Kling at hun skal gi seg som blogger på nettsiden Elin Kling - The Wall.

«Etter å ha drevet siden min i snart et tiår, er tiden inne for et nytt kapittel. Jeg lukker én dør for å få plass til nye eventyr. Det er helt fantastisk at så mange har fulgt meg siden dag én» skriver hun på nettsiden.

Fra «Idol» til New York

Den svenske 32-åringen har siden oppstarten i 2007 ble først kjent som svenskenes «Idol»-stylist og moteblogger, til å bli en av motebransjens mest anerkjente stilikoner og motebloggere.

Noen år etter at hun startet bloggen, relanserte hun hele siden og ga den navnet «The Wall - A style journal edited by Elin Kling» - så og si et nettmagasin med alt fra skjønnhetstoff til artikler om mote og livsstil. De siste årene har hun også blitt kjent for å stå bak high end-merket Totême, som hun og ektemannen driver sammen fra basen i New York.

Paret er bosatt i New York, giftet seg i fjor og venter hvert øyeblikk deres første barn.

Les også:Dette er sommerens fineste flate sandaler

Kling har også figurert i ulike motekampanjer som Elin Kling for Marciano og Louis Vuitton, samt designet egen kleskolleksjon for H&M og Guess, samt at hun er kreativ leder for magasinet Styleby, som gis ut i 28 land.

Fortsetter i motebransjen

Avskjedsinnlegget har fått flere kommenatrer som ber om at Elin fortsetter å blogge, og det ser ikke ut til at hun er klar for å gi seg 100 % enda.

«Stol på meg, jeg vil fortsette å dele visjonene min. Det er en ny periode med store muligheter som jeg vil utforske til det fulle. Jeg håper du fortsatt vil følge reisen min, inspirasjonen og hvem vet hva mer!»

Les også:De fineste hvite sommerkjolene akkurat nå

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    5 klesmerker som har blitt trendy igjen

Finn mer innhold om:

  1. Kvinner
  2. Blogg
  3. Elin Kling

Relaterte artikler

KLÆR

Moteuken i gang: Fem dansker å se opp for

MOTE

Elin Kling ble mamma igjen

KJENDIS

Nå vil alle være «Scandi-cool»

KLÆR

Isabella Löwengrip: – Man trenger ikke leve klassisk

KJENDIS

Tiårets best kledde kvinner

NYHETER

Greta Thunberg på Vogue Scandinavia-forside

NYHETER

«Skam»-Josefine Pettersen i W Magazine