Kim Kardashian drøyest på første rad - se bildene fra Valentino-visning her

GODE VENNER: Kim Kardashian satt på første rad sammen med sjefsdesigner Valentino. Foto: NTB Scanpix

Kim Kardashian (33) stjal showet da hun dukket opp i moteukens dristigste kjole hittil, for å se lillesøster Kendall Jenner (18) gå på catwalken for Valentino.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Realitystjernen vet godt hvordan hun skal bli oppmerksomhetens sentrum, noe hun nok en gang viste da hun ankom Valentinos visning under haute couture-moteuken i Paris.

Kimye-venn

Iført en lyseblå halterneck-kjole med dyp - og da mener vi dyp - utringning og sexy stiletthæler, ble Kim Kardashian omringet av paparazzi-fotografer, før hun kom inn og slo seg ned på første rad. Fra hedersplassen ved siden av Valentino selv, så hun lillesøster Kendall Jenner gå på catwalken.

Kardashian holdt tilbehøret enkelt med et par glitrende diamantøredobber som matchet gifteringen, nude neglelakk og nøytral sminke, i alle fall til Kim å være.

GLAMORØS: Kim Kardashian lot kjolen - eller kanskje utringningen - få all oppmerksomheten ved å holde resten av antrekket, håret og sminken nøytralt. Foto: NTB Scanpix

33-åringen kom uten ektemannen Kanye West på visningen, selv om det delvis er han som har skaffet Kim innpass i motebransjen. Valentino har faktisk blitt en så nær venn av Kim og Kanye, at han arrangerte en lunsj for de to og alle bryllupsgjestene i Paris like før selve bryllupet i Firenze.

Prinsessefavoritt

Valentino er et av verdens mest eksklusive motehus, elsket av alt fra Hollywood-kjendiser til kongelige. Kronprinsesse Mette-Marit er en stor fan av de klassiske Valentino-blondene, og har også festet med designeren før. Prinsesse Madeleine har også sittet på første rad, etter at hun giftet seg i en fantastisk Valentino-kreasjon.

Det er særlig Valentinos råeksklusive haute couture-kjoler som er populære blant kjendisene, så det er ikke overraskende hvis kjolene som ble vist onsdag kveld dukker opp på den røde løperen utover høsten. Kim Kardashian kan jo også ha lagt inn en bestilling eller to, der hun satt på første rad.

Den lyseblå kjolen gir oss faktisk nesten flashback til Kim før hun traff Kanye - men bare nesten.

Se flere bilder fra visningen her:

valentino1

Foto: Getty Images

valentino1

Foto: Getty Images

valentino1

Foto: Getty Images

valentino1

GULL OG GRØNNE SKOGER: Valentino blandet metalliske stoffer med ulike grønntoner. Foto: Getty Images

valentino2

Foto: Getty Images

valentino2

Foto: Getty Images

valentino2

Foto: Getty Images

valentino2

KLASSISK KOMBO: Sort og hvitt slår aldri feil - i alle fall ikke på en Valentino-kjole. Foto: Getty Images

valentino3

Foto: Getty Images

valentino3

Foto: Getty Images

valentino3

Foto: Getty Images

valentino3

PRINSESSEKJOLE? Med noen justeringer dukker nok flere av kjolene i kongelige kretser til høsten. Foto: Getty Images

Publisert: