Sjekk Beyoncés råsexy «norske» sceneantrekk

GAME ON: Beyoncé skal turnere frem til august, og åpnet showet i Miami med hele 40 låter. Stjernens scenenantrekk var også et syn for øyet. Foto: NTB scanpix

Queen Bey (34) åpnet verdensturneen iført en spesialdesignet luksusbody fra Cavalli-designer Peter Dundas.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Onsdag kveld åpnet Beyoncé The Formation World Tour i Miami, få dager etter at hun helt uten forvarsel slapp albumet «Lemonade» som fikk terningkast 4 av VGs anmelder.

Bruddryktene mellom Beyoncé og Jay Z har florert siden lørdag, men ble mye mulig svekket i går da hun fra scenen dedikerte ekstranummeret til familien og ektemannen:

– Tusen takk til dere. Og til min vakre mann, jeg elsker deg så høyt.

Beyoncé var iført en rekke forskjellige bodyer under sceneshowet, deriblant en spesiallaget kreasjon fra nordmannen Peter Dundas som tok over motehuset Roberto Cavalli i 2015.

untitled link

Den svarte bodyen var dekket av glitrende krystaller som var brodert på både bryst, hofter og ermer, med en tråd laget av ekte gull. De knehøye fløyelsstøvlettene med tigermønster ble akkopagnert av nettingstrømpebukse også laget av gull.

Norsk musikkjournalist: Kaller Beyoncé «svarting»

Det italienske motehuset delte en skisse fra sceneantrekket som har fått flere tusen likes og kommentarer:

untitled link

Samarbeidet før

Det er langt i fra første gang 34-åringen bruker nordmannen Dundas' design. Under Mrs. Carter Show-turneen i 2013 var det fem sceneantrekk som var signert Dundas, som den gangen var sjefdesigner i Pucci. Også da var flere av antrekkene glamorøse bodyer.

KJENDIS

Slik får du «Lemonade»-kjolen på budsjett

Det kan virke som at bodyer er stikkordet når det kommer til scenegarderoben. Flere amerikanske medier spekulerer i om også Michael Costello har designet turné-antrekk til superstjernen da dette bildet poppet opp på Twitter:

Samtidig delte designeren selv et bilde av en body på påfølgende kryptisk spørsmål: «Hvem er denne laget til?»

Vi mener den skriker Queen Bey, eller hva synes du?

Publisert:

Finn mer innhold om: