Tror du slankende undertøy vil slå an blant norske menn?

For noen år siden ble slankende undertøy for menn lansert på markedet. Nå har norske menn begynte å snuse på trenden, men vil det slå an? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kvinner har i mange år hatt flere alternativer å velge mellom når det kommer til å skjule noen ekstra kilo, og for noen år siden dukket det også opp hold in-undertøy for menn på markedet. I utlandet er undertøyet allerede en suksess, og en av de norske forhandlerne har stor tro på at det slankende undertøyet også skal slå an blant menn her i Norge.

– På ett år har vi solgt mer enn 1.500 enheter, sier Hege Bjurstedt, daglig leder ved BuyHelse.no, til minMote og legger til:

– Dette er noe nytt for den mannlige delen av befolkningen, og etterspørselen er stadig økende.

LES OGSÅ: MinMote-Sonia: – De ser helt patetisk ut!

Hold in-undertøy er ikke noe nytt fra de senere tiår, for allerede fra slutten av 1300-tallet brukte motebevisste europeiske kvinner snørte kjoler for å fremheve figuren. Bjursted tror ikke hold in-undertøy til menn vil bli mer populært enn undertøyet til kvinner, men at det maskuline markedet er i vekst er det ikke tvil om.

– Jeg ser at dette med hold-in for herre er et produkt som stadig har flere brukere. Det blir mer kjent, mer akseptert og mer «stuereint» for gutta å være forfengelige, så jeg tror absolutt at dette vil gi en økende etterspørsel, fortsetter Bjurstedt.

minMote-ansvarlig, Sonia Huanca Vold, tror menn også kan føle litt på kroppsidealet som dyrkes av motebransjen.

– Moten for menn har de siste årene blitt smalere og smalere - både bukser og skjorter skal ha såkalt slim-fit. På samme måte som kvinner gjerne vil passe inn i klærne som selges i butikken, kjenner nok også menn på samme type press, sier Vold.

Hun er likevel ikke overbevist om at hold-in-undertøyet for men vil slå an i Norge.

– Selv om norske kvinner elsker hold-in-produkter, tviler jeg sterkt på at norske menn vil kaste seg over de slankende trusene. For noen år siden ble det lansert egne sminkekolleksjoner for herrer, men for den vanlige mannen i gata blir nok dette sett på som jåleri.

LES OGSÅ: Dette har gått av moten

LES OGSÅ: Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie» – sjekk kjoledommen her

Publisert:

Finn mer innhold om: