Én trend - fire forskjellige stiler

Den etniske trenden kan brukes på flere forskjellige måter. minMote viser deg hvordan.

Flere trender blir værende i motebildet sommer etter sommer. I år er den etniske trenden fortsatt blant sesongens heteste. Fargerikt, grafisk og dyrisk mønster er i vinden, og smykkene skal være store og iøynefallende.

Den gøyale trenden kan virke skremmende på mange, og der er viktig at man finner en naturlig måte å bruke den på slik at man ikke føler seg utkledd.

Man er på ingen måte bundet til én type stil om man vil prøve å interegrere etniske elementer i garderoben. minMote har satt sammen fire etniskinspirerte antrekk i helt forskjellige stiler, slik at du kan finne noe som passer deg.

Sporty festival-babe

TIPS: Er du ung og vågal, kan du med hell kombinere den etniske trenden med sporty innslag. Topp det hele med neonfarget tilbehør for å få sommerens kuleste festivalstil!

Sexy storbykriger

TIPS: Finn frem urkvinnen i deg før en het kveld på byen. Velg stramt, grafisk mønster i farger som gult, brunt, rødt eller blått. Bruk tilbehør som matcher fargene i mønsteret, og sett prikken over i-en med et enkelt, men kraftig gullarmbånd.

Feminin gudinne

TIPS: Den etiske trenden kan også være sensuell og feminin. Med en enkel, fortsid kjole og et stort gullkjede som ligger tett rundt halsen, vil du garantert bli sommerfestens gudinne. Hold hår, sminke og negler nedtonet, men velg gjerne en mønstrete clutch.

3. Rå minimalistist

TIPS: Selv om du foretrekker en nedtonet stil med stramme snittt og et maskulint preg, betyr ikke det at etniske elementer ikke passer inn i antrekkene dine. Investert i et par kraftige, sorte skinnsandaler og velg minimalistiske smykker som er sølvfargede. Bruk gjerne ett mønstrete plagg i en kald farge, men hold resten av antrekket i sort og hvitt.

SE VIDEO: Slik bruker du pastelltrenden

SE VIDEO: Få sexy sommerglød

SE VIDEO: Vårens mønstermiks - slik gjør du

MinMote.no - Norges største moteside

Hvordan var din opplevelse i dag?