Pupper, rumpe og lår - kurvene gutta kjemper om

Amber Rose (28) og Kim Kardashian (31) har mer enn lik klessmak - de har former rappere kjemper om.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Amber Rose og Kim Kardashian er jenter som elsker oppmerksomhet. I løpet av de siste årene har de side om side gjort det de kan for å fange blitzregnet på den røde løperen. Alt fra lårkorte skjørt og åletrange kjoler til høye splitter og dype utringninger er noe begge jentene har lagt sin elsk på, og ved flere anledninger har det vist seg at jentene har lik klessmak.

– Amber og Kim er uten tvil glad i oppmerksomhet. De velger alltid kjoler som vekker oppsikt, og viser gjerne hud. Selv om stilen deres til tider kan bli litt i overkant dristig, synes jeg det er flott å se noe annet enn syltynne stilikoner på den røde løperen. Dette er kvinner som med god grunn er stolte over sine kvinnelige former, og som gutta elsker. De ser sunne og friske ut - noe som dessverre ikke er hverdagskost i motebransjen, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Kamp om kurvene

Rose og Kardashian har ikke bare lik garderobe - de har også lik smak når de kommer til menn.

For Rose var tidligere sammen med rapperen Kanye West. Hun solte seg i glansen til rapperen i en god periode, og paret var ofte å se i celebre sammenhenger - hun iført eksklusiv og iøynefallende design fra topp til tå.

LES OGSÅ: Slik holder kjendisene puppene på plass – sånn gjør du det

Dessverre for Rose kom Kanye i kontakt med Kardashian. Nå er det hun som smykker seg i eksklusiv design, mens Rose har funnet lykken med Kanyes kollega, rapperen Wiz Khalifa.

– Formfulle jenter er nesten like hip-hop som «Adidas Superstars». Tekoppen til mange rappere er spesielt kvinner som kombinerer stor stump med smale midjer. Både Kim Kardashian og Amber Rose kan smykke seg med betegnelsen «bootylicious». Eller som Kanye så fint sier det: «An ass that'll swallow up a g-string», sier Gisle G. Stokland fra nettstedet 730.no, og legger til:

– Apropos «swallow» så ble Kim berømt via sextapen med R&B-sangeren Ray J. Den ble en DVD-utgivelse som Kim tjente penger på og som Kanye garantert tok en titt på, fortsetter Stokland.

Viser respekt

Kanyes turbulente forhold til eks-stripper og «networker» Amber Rose ble avbrudt da det kom for en dag at Kanye hadde en romanse med Kardashian.

– På sin ferske låt «Cold» innrømmer Kanye sin Kardashian-forelskelse, mens Amber i dag er smørblid sammen med sin nye rapper. Gøyalt nok snakker Kanye her litt om Amber-situasjonen via linjen «The whole industry wanna fuck your old chick», men konkluderer med en slags forsonende tone: «The only n*gga I got respect for is Wiz», avslutter Stokland.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene viser trusa på den røde løperen

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Publisert: