- Å bruke tid sammen er trendy

Stylist Storm Pedersen mener at noe av det beste man kan gi sin kjære på Valentinsdagen er litt mer tid.

De fleste har en mening om alle hjerters dag, som populært kalles valentine. Og selv om mange mener dette kun er blitt en klisjéfylt dag, går det an å gjøre den om til en trendy og stilfull feiring. I hvert fall om vi skal tro moteblogger Camilla Pihl og stylist Storm Pedersen.

- For å gi kjæresten en stilfull Valentine-feiring anbefaler jeg frokost på sengen, hjemmelaget romantisk middag eller blomster på døren. Det er hyggelig!, forteller Pihl til minMote.

Storm mener det er viktig å gi kjæresten ekstra oppmerksomhet.

- Det beste er vel å gjøre noe uforventet, der man viser at man kjenner kjæresten sin og faktisk lytter til behovene hans/hennes. Lytter du til behovene til partneren, og ikke til deg selv og andre, så trenger det ikke være stilfullt i det hele tatt!

Han tror at det å få tid sammen er den mest trendy gaven man kan gi i dag.

- Vi er bare mennesker, og behovene våre når det gjelder kjærlighetserklæringer er nok de samme som de alltid har vært, uavhengig av trender. Men mange får mindre tid til hverandre, så det å bruke mer tid er faktisk ganske trendy, forteller stylist Storm Pedersen og legger lattermildt til:

- Kan jeg her oppfordre noen til å ta meg med på en ferietur til Mauritius?

Bli festklar på 1-2-3!Les mer her.

- Ikke propp kjerringa full av godbiter

Når det gjelder romantiske klisjéer oppfordrer Pihl til enda flere av dem, og mener at det er blant det mest romantiske som finnes.

- Jeg har ikke noe imot klisjéer, faktisk så elsker jeg de. Jeg sier kjør på med alle klisjéer som finnes! Romantikk og kjærlighet skader ingen, påpeker motebloggeren.

Det kan hende at din kjære ville satt pris på at man pynter seg for hverandre, istedenfor å få en gave uten videre mening. Storm Pedersen er skråsikker på hva han ville unngått å gi en jente på denne dagen.

- Sjokolade! Gjør noe mer personlig enn å proppe kjerringa full av konfektbiter. Vær heller konfektbiten selv!, oppfordrer stylisten.

Slik lager du en enkel og stilig frisyre.Les mer her.

Gjør deg flid med gaven

I butikkene bugner det av potensielle gaver til valentine-feiringen. Selv håper moteblogger Pihl at de som skal gi bort gaver i dag ikke bare vil raske med seg det første og beste.

- Jeg liker når man legger litt tid og flid i ting man gir bort. Gjør det litt personlig og skriv noen fine ting i ett kort istedenfor å kjøpe ett ferdig skrevet ett. Lag gjerne kortet selv også.

Camilla Pihl er sammen med musikkmogul Peter Peters, og som det romantiske paret de er skal de ikke la denne dagen gå dem hus forbi.

- Vi skal selvfølgelig feire Valentines Day, det er kjempekoselig. Man trenger ikke å gjøre mer ut av det enn å nyte en god middag og en god flaske vin sammen. Vi er egentlig ganske flinke til å være romantiske hele året, avslører Pihl til minMote.

Slik unngår du mørke ringer under øynene.Få tipsene her!

Relevante artikler videre:

Slik sminker du rouge!Les mer her.

Lei vinteren?Her er åtte vårtrender å se frem til!

Bruk valentinesdagen på selvpleie.Slik får du glansfullt og skinnende hår!

Hvordan var din opplevelse i dag?