Her er finalistene til BlogAwards

BlogAwards

Rikke Monsen
Publisert:

-nominasjonene er klare og Nathalie Helgerud som er nominert til årets moteblogg, føler en milepæl er nådd for henne.

BlogAwards aller første utdeling går av stabelen 9. februar og nå er finalistene klare for publikums stemmer. Forslag på hvem som har fortjent å bli æret litt ekstra har vært mange, som nå har blitt snevret inn til de nominerte i hver kategori.

Stem på din favoritt her!

Utdelingen er delt inn i syv kategorier; dagens outfit, inspirasjonsblogg, moteblogger, makeupblogger, gatemote, årets internasjonale blogger og fotoblogger. Nominert til kanskje den gjeveste prisen «årets moteblogg» finner vi blant annet Nathalie Helgerud som tidligere spilte i «OsloGirls».

- Å, jeg synes det er kjempestas, jeg merket jeg ble helt yr i hele kroppen. Det er så gøy å bli nominert blant de som er der, de er virkelig store bloggere. Siden jeg begynte å blogge har det vært et mål å få til noe slikt, forteller en henrykt Nathalie til minMote.

Trenger klesskapet basisklær?Slik bygger du basisgarderoben!

Viktig å skape seg et navn

Da Nathalie spilte i VGTVs «OsloGirls» sammen med bloggkollega Marie Amanda stormet det rundt begge, og bloggen ble forum for de som ville si sitt. Nå ser Nathalie gode sider ved hetsen.

- Da det pågikk merket jeg at mange de som fulgte bloggen ikke var mine lesere, så gidder de etterhvert ikke mer. Senere merket jeg på besøkstallene at det også var noen som fikk øynene opp for bloggen min. Jeg tror det er viktig i lille Norge å skape seg et navn, så jeg har i hvert fall prøvd å få den oppmerksomheten gjennom å utlevere meg på OsloGirls. Selv synes jeg det er mange gode bloggere, men det er litt ekstra stas å lese for eksempel Elin Kling og Hanneli Mustapartas blogger, for de har skapt seg et navn og har fått en sterk merkevareprofesjon i bloggverden. Så når det gjelder å få den gjenkjennelsen er nominasjonen viktig og det er klart det er spennende å tenke på at jeg kanskje begynner å nærme meg de jeg er nominert sammen med. Det er stort.

Helgerud har blogget i omtrent to og et halvt år og hun har håpet på at det en gang skulle bli en prisutdeling for Norges bloggere.

- Jeg husker jeg tenkte på det for to år siden på Costume Awards, at det var så stort med en prisutdeling og at det hadde vært fantastisk om vi kunne få til noe sånt her i Norge, så BlogAwards vet jeg blir veldig gøy.

Glad i den lille sorte?Slik bruker du den!

Vil anerkjenne bloggerne

Prisutdelingen Vixen BlogAwards arrangeres i samarbeid med minMote.no og det er første gang bloggerne her til lands får en slik anledning til å hylles for sitt arbeid. Moteekspert og leder for minMote, Silje Pedersen, håper prisen vil gi bloggerne den oppmerksomheten de fortjener.

- minMote ønsker i samarbeid med Vixen Magazine å sette fokus på unge norske og utenlandske bloggtalenter med prisutdelingen Blog Awards. Vi mener det er viktig med en prisutdeling som anerkjenner innsats og kreativitet blant både nye og mer etablerte bloggere. Blog Awards er jo allerede stort i vårt naboland Sverige, så vi håper denne prisutdelingen kan være med på å sette søkelys på flere dyktige bloggere her hjemme.

Mørke ringer under øynene?Slik sminker du de vekk!

Nominerte:

Årets moteblogg:

Camilla PihlVi testar allt så du köper rätt pryl direkt - bäst i test! - Ulrikkelund.comBarbro AndersenStyledevilN A T H A L I E H E L G E R U D

Makeupblogger:

iPublish - Om blogging i NorgeMichelle AilénHeidilarsenmakeup.com – alt om sminke til fest og hverdagsInaThis domain is hosted by Simply.com

Gatemote:

The STREET Hearts - The street life successKristineThe NewyorkerAmalieu

Inspirasjonsblogger:

CathInTheCity –Marie AmandalivingdollMaren BjørgumFashionberry

Dagens outfit

澳门百乐门下载,澳门百乐门在哪里,澳门百乐门手机网app,电脑版手机端注册开户登录dagensoutfit.co - Domain Name For Sale | DAN.COMMmariMiangelito

Fotoblogg:

Bastard ChildrenMaria Kristine StavangKARIKJØSNESDette nettstedet er privat.xmas coloring pages

Beste internasjonale blogg:

Bryanboyelinkling -Sea of ShoesAccount SuspendedClothing - 796699 items up to 94.0% OFF - Jak&JilAnyWho - En blog om Danmark, Mode, Livet og Rejser - Følg med gratis

Relevante artikler videre:

Ulrikke Lund konkurrerer om livslang klesrabatt og stylistoppdrag.Les hennes tanker om styling!

Ingrid Holm bak "Showmanship" om å kle seg i kulden. Les mer her!

Supermodell begynner å blogge til kvinner.Les mer her!

Publisert:

Finn mer innhold om: