Natalie Portmans Oscar-kjole solgt for 285.000 kroner

Under årets Oscar-utdeling var Natalie Portman iført en vintage Christian Dior-kjole. Nå er kjolen solgt for hele 285.000 kroner.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Den tidligere Oscar-vinneren høstet blandede kritikker for årets kjolevalg på den prestisjetunge røde løperen foran Kodak Theater i Hollywood. Hun ankom i en lånt vintage-kjole fra Dior, og ifølge Msn.com stammer den stroppløse, prikkete kjolen fra 1954. Nå har forhandleren og eieren av kjolen, Rare Vintage, solgt kreasjonen til en ukjent brite.

LES OGSÅ: Se nattens kjoledronninger på Oscar-utdelingen

– Natalie var iført kjolen hun forelsket seg i. Det var en perfekt kjole til den perfekte jenta. Jeg synes det var en flott hyllest til tidløs og moderne vintage-mote, sa eieren av Rare Vintage Juliana Carione til nettstedet som arrangerte salget.

Ifølge avisen New York Post er den London-baserte kjøperen en kjent couture-samler.

Nettstedet Msn.com melder videre at Portman plukket ut kjolen i siste liten og at Portmans stylist, Kate Young, har avslørt at kjolen passet perfekt og ikke trengte noen form for justeringer.

– Natalies kjole var fantastisk. Vi lånte den og nå er den solgt for hele 285.000 kroner! Egentlig skulle hun bruke en annen kjole, men så fikk jeg en telefon fra Rare Vintage om at de hadde den perfekte kjole til Natalie. Da Natalie fikk på seg kjolen sa hun: «Dette var skjebnebestemt».

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

LES OGSÅ:Se fjorårets Oscar-kjoler på minMote her!

Publisert: