Hvitt og asymmetrisk på bryllupsfest

Det var liten tvil om hvilken farge som var den hotteste på bryllupsfesten i Monaco.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hvitt er en av sommerens mest moteriktige farger, og det hadde flere av gjestene på fyrst Albert og fyrstinne Charlenes cocktail-fest merket seg.

Under fyrstefesten på Hotel Hermitage kom både kronprinsesse Maxima av Nederland, kronprinsesse Mette-Marit og Charlotte Casiraghi i trendfargen.

- Hvitt og blonder er to av sommerens største trender, og er et perfekt valg for en kongelig cocktail-fest. Stilene vi så på catwalken varierte fra romantisk til minimalistisk og stilren, sier Silje Pedersen, moteekspert i VG Nett og minMote.

Kronprinsesse Mette-Marit strålte i en romantisk kjole med blondedetaljer, mens Maxima kjørte en elegant look i en hvit kjole med asymmetrisk snitt og en stilig skulderdetalj.

24-årige Charlotte Casiraghi, datter av prinsesse Caroline av Hannover, ankom fyrstefesten i en bohemsk, hippie-inspirert kjole. Unge Charlotte høster ros hos minMotes moteekspert.

- Charlotte Casiraghi er en trendsetter som sjelden trår feil og som går stilsikkert i fotsporene til sin avdøde bestemor, Grace Kelly. Den korte jakken og sølvclutchen skaper en fin kontrast til den hvite bohemske kjolen og er en spennende og uventet kombinasjon, sier Silje Pedersen.

Derfor er hun et folkelig moteikon. Kate sjarmerer alle

Bare skuldre

Asymmetriske kjoler var også en gjenganger idet gjestene ankom den celebre festen.

Kronprinsesse Mary av Danmark og kronprinsesse Maxima av Nederland kom begge i kjoler som lot den ene skulderen være bar.

Moteekspert Silje Pedersen mener at den danske kronprinsessen var mest vellykket i sitt knallfargede kjolevalg.

- Kronprinsesse Mary var en av kveldens best kledde kvinner i en dyp korallfarget asymmetrisk kjole med nedtonet svart tilbehør. Prikken over i-en var den tøffe frisyren med sideskill. Det ligner litt på Jerry Halls berømte hårmanke på 80-tallet, men i en nyere og mer elegant utgave, sier Silje Pedersen.

Bli inspirert av stilen. Slik kopierer du Europas prinsesser

Relevante saker videre:Prinsesse på prøve i elegant stil. Les mer her!

Se de flotte kjolene fra Cannes!

Falt tre ganger på catwalken. Se video her!

Hvem kledde kjolen best? Stem her!

Publisert:

Finn mer innhold om: