Se opp for denne jenta - Emma Stone vekker oppsikt

Skuespillerinnen Emma Stone (23) hylles av internasjonal motepresse. Her ser du hvorfor.

Den 23-år gamle skuespillerinnen har fått internasjonal motepresse til åpne øynene. Det er hennes sans for mote og evne til å vekke oppsikt på den røde løperen i lekre antrekk, som blant annet motemagasinet Vogue har lagt merke til.

«I disse dager opplever gjerne de unge stjernene å gå på en motesmell eller to før de finner sin egen stil, men Stone har vært feilfri», skriver motegiganten.

Vanligvis ser vi stjernen i sofistikerte, gjennomførte antrekk signert store motehus som Pucci, Balenciaga og Calvin Klein. Ifølge Vogue skal også Lanvins sjefdesigner, Alber Elbaz, latt seg fascinere av skjønnheten, så ved flere anledninger har vi også sett henne i Lanvin fra topp til tå.

Stone gir stylisten Petra Flannery all ære for den positive omtalen.

– Stylisten min er veldig moteinteressert. Hun er dyktig. Når jeg finner frem klær selv, ender jeg ofte opp med jeans og t-skjorte, sier Stone til nettstedet Fab Sugar. Stones stylist er forøvrig kåret til den tredje mest innflytelsesrike stylisten av Hollywood Reporter. Hun har blant annet Claire Danes, Mila Kunis, Zoe Saldana og Megan Fox på klientlisten.

LES OGSÅ: Rihanna er søt og sexy på privaten – slik får du stilen

I helgen, under «Spider Man» - premiere i Sør-Korea, valgte den for tiden blonde skuespillerinnen en grafisk kjole fra Fendis neste kolleksjon. Hun kombinerte kjolen med den iøynefallende kraven med spisse platåsko signert Stella McCartney. Hun toppet antrekket med en stor, avslappet hårknute, tung sidelugg og rosa lepper.

Sjekk hennes designerantrekk på den røde løperen her:

LES OGSÅ: Charlize Theron og Anne Hathaway har klippet av seg håret – se bildene

LES OGSÅ: Kanye Wests sko skaper hysteri – prislapp: 500.000 kroner!

Hvordan var din opplevelse i dag?