Disse jentene skal kapre moteverdenen i 2012

Disse jentene har gjort seg bemerket i moteverdenen den siste tiden og i inngangen til 2012 spås de en lysende fremtid som nye stjerner på motehimmelen.

Motemagasinene, -journalistene og -nettstedene har saumfart rød løper-bildene fra året som gikk for å finne ut hvem som blir 2012s største moteløvinner.

Blant dem er både artister og skuespillerinner, alle med forskjellig stil og uttrykk og minMote gir deg listen over hvem du bør se opp for dette året.

Léa Seydoux

Franske Léa Seydoux (25) har allerede gjort seg bemerket som et skuespillertalent i «Inglorious Basterds». Nå er hun også klar for å bli en del av den nye moteeliten med sin helt egne stil.

Seydoux hylles av moteekspertene for sin typisk franske stil, i tillegg til at hun er Pradas parfymes ansikt utad.

- Hun elsker å kle seg klassisk, men er ikke redd for å være leken. Et godt eksempel er da hun toppet den prikkete kjolen med en blomstrende vintage-hatt, skriver Harper's Bazaar.

Andrea Riseborough (30)

Andrea Riseborough er aktuell med den Madonna-regisserte filmen «W.E.». I filmen spiller hun moteikonet Wallis Simpson, men det er ikke bare på filmlerretet Riseborough har full stilkontroll.

Hollywood-stjernen velger ofte klassiske silhuetter og bruker mye sort og hvitt.

På Hollywood Style Awards tidligere i vinter stilte hun imidlertid i en ballkjole fra Dolce & Gabbana med tyllskjørt og rosa glitterdetaljer. Risenborough fikk mye skryt for det sukkersøte antrekket, blant annet av motenettstedet Red Carpet Fashion Awards.

Felicity Jones

«Like Crazy»-skuespilleren Felicity Jones (28) har blitt lagt merke til av flere store motemagasiner. I tillegg til at Harper's Bazaar slår fast at Jones er en av de nye motestjernene i 2012, høster hun lovord fra motekommentator og Rachel Zoes eks-assistent Brad Goreski.

- Hun er den nye jenta som har tatt scenen og alle legger merke til henne, sier han til US Magazine.

Jones er D&Gs ansikt utad og har vært reklamemodell for Burberry, men liker å mikse designerklær med plagg fra blant annet Zara.

Rooney Mara

Rooney Mara spiller den mørke Lisbeth Salander i «The Girl With The Dragon Tattoo», men viser langt lysere takter på den røde løperen.

Mara har gått gjennom en stor stilforvandling siden hun dukket opp i rampelyset, og nå spår både Harper Bazaar og US Magazine at 2012 blir et stort moteår for skuespilleren.

Rooney kler seg gjerne i avant garde-kreasjoner i enten sort eller hvitt og holder gjerne sminken enkel. På filmpremieren i London ble hun stemt fram som best kledd på Red Carpet Fashion Awards i en hvit fotsid kjole fra Givenchy.

Lana Del Ray

Artisten Lana Del Rey (25) ser ut som om hun er tatt ut fra en scene i «Mad Men» og er ikke redd for å kjøre retrostil på sminkefronten med dådyrblikk, trutmunn og store lokker i håret à la Brigitte Bardot.

Lana Del Rey viser gjerne fram formene sine i tettsittende topper og kjoler: Hun holder seg hele tiden tro til retrostilen hun tar helt ut i den nydelige musikkvideoen til «Video Games».

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence (21) blir kalt vår tids Marilyn Monroe av Harper's Bazaar, som skryter hemningsløst av skuespillerinnens flotte kropp.

- Hun kunne hatt på seg en sekk og fortsatt vært mest sexy på den røde løperen, skriver motemagasinet.

Også Teen Vogue har viet en artikkel til å beskrive Lawrences stil-evolusjon og forhåpentligvis vil hun sørge for enda flere motehøydepunkter i 2012.

Shailene Woodley

Den 20 år gamle skuespilleren har på tross av sin unge alder lang fartstid på filmlerretet, men slo for alvor gjennom med «The Descendants».

Shailene har prydet forsiden på Seventeen Magazine og elsker å leke meg ulike stile på den røde løperen.

Hun kler seg i alt fra søte minikjoler til en mer ladylike stil med innsvingt liv, hvis hun ikke kjører herrestilen helt ut med sort dress og hvit skjorte.

LES OGSÅ:

Årets 20 best kledde kvinner

Mette-Marits flotteste moteøyeblikk i 2011

Sarah Burton er årets designer i 2011

Les minMotebloggen her og følge journalisten på Twitter her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?