Se antrekkene til årets kvinner

Mandag var det tid for den årlige «Glamour Magazine Women of The Year Awards». Kvelden bød på rød løper og flotte antrekk på både vinnere og prisutdelere.

Mari Glans
Publisert:

Glamours «Women Of The Year Awards» hyller kvinner som har utmerket seg innen underholdning, sport, mote, forskning og politikk.

Den som stjal rampelyset var uten tvil Rihanna, som fikk utmerkelsen for at hun er et forbilde for alle kvinner etter at offentlig tok standpunkt mot vold mot kvinner etter at hun ble mishandlet av sin daværende kjæreste tidligere i år. Popstjernen strålte også på den røde løperen i kveldens mest glamorøse kjole fra designer Stephane Rolland, som var så trang at Rihanna måtte entre scenen via bakveien isteden for å ta trappene foran.

Rihanna fikk prisen av tidligere supermodell Iman, som kom i en pudderrosa kjole med fjær fra Jason Wu.

MinMote.no - Norges største moteside

Måtte dekke seg til

Designer Stella McCartney fikk pris for sin design og dyrevennlige holdning. McCartney nekter å bruke skinn eller pels i sine kolleksjoner, og bruker kun syntetiske alternativer. Designeren kom i en minikjole fra sitt eget merke, og måtte dekke til baksiden da hun gikk opp på scenen.

- Aldri bruk så korte kjoler, spøkte Stella McCartney fra scenen, ifølge Glamour Magazine.

Catherina Zeta-Jones var prisutdeler denne kvelden, og stilte i en gulvlang blå kjole fra Gustavo Cadile, kombinert med kirsebærfargede platåpumps.

Kjoler er hot blant stjernene!Kjendisene elsker Victorias kjoler

Velkledde forbilder

Tennisproff Serena Williams ble hedret for å bruke stiftelsen «Serena Williams Foundation» for å gi stipender til studenter i USA og for å ha åpnet en barneskole i Kenya. Williams kom i en rød assymetrisk kjole fra Pamela Rolland, som framhevet de flotte tennismusklene.

Komiker Amy Poehler ble hedret for at hun er en inspirasjon for unge jenter, og stilte i en glitrende gullkjole fra Stella McCartney.

Kerry Washington er kjent for sine gode kjolevalg, og kom i en nydelig pudderfarget kjole med blondedetaljer fra Fendi og en clutchveske i slangeskinn.

MinMote.no - Norges største moteside

Velg pudderfarger til fest!Dette er trendy på julebordet

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender

Publisert: