Black

silje
Publisert:

God morgen!

Hadde en veldig fin kveld på åpningen av Oslo Fashion Week i går. Ble spesielt imponert over sesongens debutant, bra at vi får mer herremote i Norge. Var så heldig å få låne en kjole fra Pia Haugseth, som hadde sin første visning i februar i år. Haugseth er gravid, så hun kommer ikke med noen ny kolleksjon denne sesongen, men vi får nok snart se mer fra denne multikunstneren. Dere kan sjekke ut mer om Haugseth og hennes design her.

Etter fire dager i pøsregn i København har jeg selvfølgelig fått et eller annet bug, har skikkelig vondt i halsen og føler meg helt elendig i kroppen. Selvfølgelig måtte det skje nå, når det er fullt program hele uken. Har lagret opp med c-vitamin, Curamed og te før første visning, men er det noen som har noen andre gode tips?

PS: Jeg lager krøllene i forrige innlegg med krølltang. Akkurat disse gjorde Mari til fotoshooten, skal høre med henne hvilken tang hun bruker. Jeg bruker alltid litt produkt i håret først, deretter tar jeg små seksjoner med hår rundt tangen til jeg har gått over hele håret, lar det kjøle seg ned og sprayer helt til slutt.

Antrekk: Kjole fra Pia Haugseth, vesken er vintage, sko fra Prada, armbånd fra Mango, pannebåndet fikset jeg av et gammelt stoff jeg hadde liggende i syskuffen.

Publisert: