Kvinner husker sko bedre enn sitt første kyss

Jimmy Choo, Manholo Blahnik eller Christian Louboutin. Det er mer sannsynlig at en kvinne husker sitt første dyre skokjøp bedre enn sitt aller første kyss.

silje
Publisert:

Kvinner husker sine første par sko bedre enn sitt første kyss. Det viser en ny undersøkelse, skriver The Telegraph. Over tusen kvinner deltok i undersøkelsen, som tok sikte på å avdekke kvinners følelser ovenfor sko sammenlignet med deres følelser for tidligere forhold. Hele nittiseks prosent av kvinnene som ble spurt, har angret på at de kastet et par sko. Bare femten prosent angret på at de hadde dumpet kjæresten.

Mangler du et par kule partysko til neste fest?Sjekk disse skoene!

Sentimentale skokjøp

I følge undersøkelsen, husket over nitti prosent av alle kvinnene i undersøkelsen de første skoene de kjøpte for sine egne penger. Mindre enn to prosent kunne huske navnet på den første person de kysset.

Eksperter hevder at grunnen til at kvinner er så sentimentale ovenfor sine sko, er at de ofte blir kjøpt inn til en spesiell anledning som bryllup, bursdag eller en flott fest.

Undersøkelsen ble utført av en internettside som selger oppbevaringsløsninger for sko. I følge direktøren av nettsiden tszuji.co.uk, Glendon Lloyd, viste undersøkelsen at kvinner er mer knyttet til skosamlingen sin, enn tidligere antatt.

- Kvinner behandler skoene som sine beste venninner. Og det ser ut til at minnene om et bra par sko, varer lengre enn minnene om tidligere forhold.

Kjendisene elsker den lårhøye trenden. Slik bruker du lårhøye boots.

Gjemmer gjerne sko for partneren

Undersøkelsen viser at en av seks kvinner har over tredve par sko i garderobeskapet. Men i gjennomsnittet bruker vi kun rundt fire par sko hverdagen. Kvinner kjøper videre rundt fire par nye sko i året.

Mange kvinner i undersøkelsen svarte at skoshoppingen ikke hadde gitt de pengeproblemer, men at en av syv hadde gjemt et par nye sko for sin partner. Seks av ti av kvinnene som deltok i undersøkelsen, angret på minst et par skokjøp.

Relevante artikler videre:

På tide med et par nye vintersko?Her er mange flotte modeller som passer enhver lommebok.

Ikke glem av ta vare på skoene i vinterværet.Slik tar du vare på vinterstøvlettene!

Vondt i føttene av høye hæler?Kan dette være løsningen?

Publisert:

Finn mer innhold om: