10 skjønnhetsprodukter du trenger denne våren

Vår- og sommervisningene ga en sniktitt på hva som blir de største trendene innen makeup og hår. Her er de 10 produktene du trenger for å være oppdatert på skjønnhetsfronten denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Rosa leppestift

Kast lipglossen, og sats på en mattere leppestift denne våren. Rosa, bærfarger og korall er hete farger, som med rouge i kinnene gir en sommerfrisk look.

Maris tips:

DIOR | ディオール 公式オンラインブティック

Sort eyeliner

Mørke, sotede øynene er ikke bare forbeholdt høst og vinter. Dramatiske øyne var mye brukt på visningene for vår/sommer 09, og skaper en kul kontrast til de lyse og søte sommerkjolene.

Maris tips:

Mineralfoundation

Plettfri, glødende og naturlig hud er et must denne våren. Mineralfoundation med solfaktor er perfekt for et naturlig resultat som i tillegg er bra for huden.

Maris tips:

untitled link

Hår-accessorier

«Gossip Girl» har banet veien for kule hår-accessorier. Bruk store hårbøyler og hårbånd med sløyfer i ekte «Blair»-stil.

Maris tips:

Highlighter

En highlighter er perfekt for å gi en naturlig, sommerlig glød. Legg litt highlighter øverst på kinnbenet, innerst i øyekroken og midt på amorbuen på overleppen. Dette framhever trekkene dine, uten at det ser for sminket ut.

Maris tips:

Make Up StoreMake Up Store

Øyenbrynsblyant

Veldefinerte bryn gikk igjen i nesten alle visningene for vår/sommer. Spar ut dine egne bryn, og forsterk dem med en øyenbrynsblyant eller skygge. Gre brynene svakt oppover for å åpne ansiktet.

Shine spray

Håret skal se sunt og glossy ut. Invester i en shine spray eller serum for ekstra glansfullt hår. Brukes både i løst og oppsatt hår.

Maris tips:

untitled link

Sjøgrønn øyenskygge

En av de mest synlige fargene på makeupen til vår-og sommervisningene. Framhever øynene, og gir en kul effekt med sotede øyne.

Maris tips:

Volum-mascara

Tykke sorte vipper er fortsatt det som gjelder. Kjøp en mascara som skal gi ekstra volum, og rull den på vippene i tykke lag.

Maris tips:

Tupperingskam

Bort med luehåret! Bruk en tett tupperingskam og tryll det flate vinterhåret om til en volumiøs vårfrisyre.

Maris tips:

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: