Lanvin for H&M

silje
Publisert:

Tipper Anna Dello Russo hadde det gøy som modell på visningen til Lanvin for H&M i New York. Skulle gjerne vært der, tror det var et forrykende show og en bra fest. Anyways, mange som har sendt meg mail og spørsmål angående kolleksjonen og selv om jeg allerede har svart på noen, så tenkte jeg det var greit med et innlegg til før lanseringen tirsdag 23. november. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, så legg igjen et spørsmål i kommentarfeltet nederst.

Når åpner butikkene? De åpner klokken 0800.

Er det et eget køsystem? Ja, det kan du lese om her.

Hvilke butikker fører kolleksjonen? Du finner oversikten over butikkene i de forskjellige byene under Finn en butikk.

Kan jeg shoppe på nett? Ja, kolleksjonen skal også legges ut på nett samtidig med at den slippes i butikk, kl 0800.

Hva synes du om kvaliteten og konsistensen på leppestiftene? Vi fikk teste den røde leppestiften i kolleksjonen og den hadde en klassisk og elegant rødfarge. Leppestiften sitter godt, men jeg synes den fort ble litt tørr på leppene.

Hvordan er skoene? Jeg er ingen stor fan av H&M sine sko, jeg synes de ofte er veldig ubehagelige. Men så har jeg også litt problemføtter etter mange år som ballettdanser, så de passer sikkert andre bedre. Dessverre er disse skoene intet unntak, så selv om jeg synes designen er veldig kul, så kommer jeg selv ikke til å investere i noen av skoene.

Hva skal du investere i? Jeg har ikke helt bestemt meg, men det blir nok en av kjolene fra kolleksjonen.

Foto: Fra H&Ms visning i New York

Publisert: