Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

Kronprinsesse Mette-Marit har blitt hyllet av motebransjen for sin eksklusive stil. minMote viser deg hvordan du kan kopiere antrekkene for en billig penge.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Mette-Marit har i løpet av de siste årene blitt hele verdens moteprinsesse. Hun har ved flere anledninger blitt hyllet av internasjonal motepresse, og da minMote-leserne kåret Norges best kledde havnet Mette-Marit på andreplass.

Et av kronprinsessens mest oppsiktsvekkende og sexy antrekk er den røde Pucci-kjolen hun bar under et besøk i Miami. Kjolen hadde en prislapp på 7.450 kroner, mens det matchende belte fra samme motehus kostet 2.550 kroner.

LES OGSÅ:Amerikansk motenettsted om Mette-Marit: - Hun har Barbie-hår

Da prins Charles og hertuginne Camilla nylig kom på besøk til Norge, møtte Mette-Marit opp på Gardermoen iført et blomstrete skjørt fra italienske Roberto Cavalli.

Det er ikke kjent hva skjørtet til Mette-Marit koster, men prislappen på et nytt skjørt fra samme designer ligger denne sesongen mellom 12.000 og 18.000 kroner. Mette-Marits skjørt er fra 2008.

LES OGSÅ:Mette-Marit på galla i ny Pucci-kjole

Under fjorårets Nobel-feiring fikk Mette-Marit mye oppmerksomhet for sine flotte antrekk, og befestet en gang for alle sin posisjon som kommende motedronning. Ifølge minMotes beregninger hadde kronprinsessens Nobel-garderobe en verdi på over 100.000 kroner.

En av de tre kjolene kronprinsessen brukte var en sort og hvit kreasjon fra hennes favoritt Pucci. Kjolen hadde en utsalgspris på om lag 20.000 kroner.

Kronprinsessen har fått kritikk fra flere hold for sine luksusvaner. Tidligere i år viste hun fram sin nye designerveske fra Hermès, med en prislapp på 64.000 kroner. Mette-Marit brukte vesken til en grå drakt, som er en av hennes garderobefavoritter, og som hun har vist seg i ved flere anledninger.

Hva Mette-Marit faktisk betaler for de dyre designerkreasjonene hun bruker er ukjent. Hun får trolig store rabatter hos motehusene, noe slottet har bekreftet overfor VG tidligere.

LES OGSÅ:Hertuginne Kates jakke utsolgt på en halvtime

LES OGSÅ:Se prinsesse Madeleines klassiske og sexy jobbstil

Publisert: