Trendguide: Dette bør du satse på denne våren

Iøynefallende farger, oppsiktsvekkende mønsterkombinasjoner og sporty snitt – i vår er det om å gjøre å synes i gatebildet.

PÅ CATWALKEN:

Da årets vår- og sommerkolleksjoner ble vist frem, bugnet det av oppsiktsvekkende antrekk på catwalken. Mønstrete materialer var en gjenganger hos de store designere, og mange av dem hadde valgt å kombinere flere mønstrete plagg med hverandre. Batikk og blomster er blant de mest fremtredende trendene på mønsterfronten, mens blått har fått størst plass på sesongens fargepalett.

Flere av designerne har latt seg inspirere av havet, noe som synes i både abstrakte og naive mønstre. Også badedrakten har vært en kilde til inspirasjon for designerne. Den sporty stilen står sterkt i vår – og antrekkene skal ha innslag av både sterke farger og stramme, sexy snitt.

SLIK GJØR DU:

1. Kombiner flere mønstrete plagg med hverandre. Pass på at mønstrene er i lignende farger, slik at antrekket ikke blir for rotete.

2. Invester i et minimalistisk plagg eller tilbehør i en skrikende neonfarge. Kombiner gjerne med mønstrete plagg. Blått og grønt er kanskje en uvanlig fargekombinasjon, men er veldig hot i vår.

3. Se etter stramme, sporty snitt. Et godt tips er å kjøpe en badedrakt og bruke den til mønstrete skjørt.

LES OGSÅ:Slik bruker du neonfarger

LES OGSÅ:Kjendiskvinnene elsker trusetrenden

LES OGSÅ:Slik bruker kjendisene blomstertrenden

Hvordan var din opplevelse i dag?