Ny trend viser pupper og mage

Kjendisene har lagt sin elsk på 90-tallstrenden og butikkene har begynt å få et godt utvalg. Tør du kaste deg på magetopp-trenden? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

En av sommerens trender er magetoppen. Den kommer i er rekke ulike varianter, og har allerede klart å bli en yndling blant de moteinteresserte kjendisene. Trenden fikk sin renessanse da blant annet store motehus som Balmain, Alexander Wang, Chanel og Victor & Rolf presenterte ulike varianter av toppen på catwalken i fjor høst.

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Magetoppen kommer i en rekke ulike teksturer og fasonger. Du kan selv velge om du vil gå for en vågal og avslørende variant som Miley Cyrus eller om du vil overlate mer til fantasien som Pixie Lott har valgt å gjøre ved å kombinere den med en jakke.

Magetoppen brukes ikke bare til fest. Den kommer også i en haug av varianter som lar seg kombinere til hverdags med alt fra bukser til shorts og fotside skjørt.

Hvis du ikke ønsker å vise alt, kan du kombinere den med plagg med høyt liv og eventuelt style toppen med en jakke. Både skinnjakke, blazer og denimjakke er gode alternativer.

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

Publisert: