Hot og lårkort på helgens kjendisfest

Helgens Hollywood-event bød på sexy blonder, lårkorte og gulvlange kjoler.

Cathrine Elnan
Publisert:

Skuespiller-, kunst-, og moteeliten var samlet da Los Angeles Museum for Samtidskunst i helgen arrangerte sitt årlige event, MOCA Los Angeles Gala. Stjerner og fashionistaer som Mila Kunis, Kate Bosworth, Rachel Bilson og Chloë Sevigny var selvskrevne gjester på arrangementet, hvor artistene Beck og Devendra Banhart sto for de musikalske innslagene.

Flere kjoletrender!Sort, pudder og paljetter på rød løper

Lårkort og sexy

Den lårkorte kjolen er som regel alltid på plass når Hollywood-kjendisene møtes til fest, og denne helgen var intet unntak. Rachel Bilson hadde valgt en stripete, kort Chanel-kjole og i hånden hadde hun en svart, liten clutch-veske. Skuespilleren Mila Kunis, mest kjent fra tv-serien «That 70's show» hadde på seg en enkel, hvit og kort kjole som hun kombinerte med et par klassiske sorte pumps. Country-artisten LeAnn Rimes har fått mye pepper den siste tiden, og dukket opp i en kort og elegant grå kjole på forrige ukes Country Music Awards. Hun valgte også en enkel clutch til antrekket, samt et par rocka stilletthæler med åpen tå.

Metallisk er favoritten på rød løper.Se flere varianter her!

Gulvlangt og elegant

Den «lille sorte» ble erstattet med den «lange sorte» under helgens MOCA-galla. Kjendisstylisten Rachel Zoe fulgte den asymmetriske trenden, og valgte en énarmet, sort maxikjole. Skuespillerne Kate Bosworth og Ginnifer Goodwin gikk også for lange, glamorøse og sorte kjoler med blondedetaljer. Igjen var den lille clutchvesken å se på armen til stjernene.

De gulvlange kjolene kom også i andre fargevarianter. Kristen Dunst og svenske Malin Åkerman valgte mer yndige og uskyldige kjoler i kremfarget og hvitt. Disse lyse nyansene er et godt tips til julebordet, om du vil skille deg ut i mengden av sorte kjoler.

Skinnende i rødt

Rødt slår sjelden feil på glamorøse tilsetninger, og Taylor Swift og Kristen Davis strålte i sine stroppeløse og knallrøde kreasjoner. Med en så sterk og iøynefallende farge kan det være lurt å begrense resten av tilbehøret, noe Swift og Davis også gjorde – et par øredobber og et enkelt armbånd var tilbehøret Swift valgte til den store festkvelden.

Vil du prøve deg på den røde trenden?Få tipsene her!

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er!

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Makeup og hår er viktig på rød løper. Se de vakreste fra Golden Globe her!

Publisert: