Sminken, frisyrene og smykkene - Se detaljene fra Oscar-løperen

Under den årlige Oscar utdelingen er hår, sminke og tilbehør vel så viktig som valg av kjole. Her ser du noen av årets detaljer fra den røde løperen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kjendisene soler seg i blitz-regnet når de ankommer den røde løperen i Hollywood. Alt ned til den minste detalj er nøye planlagt før ankomst, og i år kunne vi se tydelige trender blant stjernene. minMotes moteansvarlig Sonia Huanca Vold er fornøyd med kjendisenes innsats på den røde løperen.

– I år var det ingen makeup- og hårkriser og jeg synes de fleste så bra ut, sier Vold og legger til:

– Vi kunne se at flere stjerner hadde gått for nedtonet og naturlig makeup, som gjør seg godt til iøynefallende kreasjoner. Det var også flere som gikk for røde lepper og eyeliner.

LES OGSÅ: Se nattens kjoledronninger på Oscar-utdelingen

Klassikeren:

Med fjorårets Oscar-vinner, Natalie Portman, i spissen fikk vi se den klassiske Hollywood-looken på sitt beste. Stjernen ankom i en vintage Diorkjole med bølget hår i sideskill, frisk rosa leppestift med matchende rouge og markerte bryn. De klassiske diamantsmykkene fra Harry Winston ga det lille ekstra til den gjennomførte glamorøse stilen. Stjerner som Penelope Cruz, Octavia Spencer og Kristen Wiig valgte også å gå for varianter av den klassiske stilen.

Minimalistisk:

Årets debutant Rooney Mara ankom i en elfenbensfarget couture kjole fra Givenchy. Stjernen hadde droppet tilbehør som clutch og smykker, men med markert lugg og røde lepper ga skuespillerinnen oss en imponerende look. Også Jolie gikk for enklere sminke, men overrasket med en mye mere tilbakelent look enn forventet. Den naturlige skjønnheten møtte opp med rufsete hår og et stort smil om munnen iført en fløyelskjole fra Atelier Versace.

Iøynefallende smykker:

Både Leslie Mann, Sandra Bullock og Gwyneth Paltrow hadde valgt å sette opp håret i hestehaler, men det var Paltrow som vakte mest oppsikt. Hun ankom i en herlig kjole fra Tom Ford. Den blonde skjønnheten kombinerte den elegant med et iøynefallende armbånd og matchende cocktailring.

Den lille clutchen:

Flere av kjendisene valgte å toppe antrekket med clutch. Både Jennifer Lopez og Penelope Cruz lot vesken matche kjolen, mens Michelle Williams og Emma Stone lot den bryte med antrekket. Lopez glitrende clutch var fra Salvatore Ferragamo, mens øredobbene var fra Lorrain Schwartz.

– Små boks-clutcher så vi var populært i år, men å la vesken matche kjolen som Cruz gjør er noe jeg synes man bør unngå. Stjernene gjør også lurt i kun å bruke øredobber og droppe halskjede slik Lopez har gjort her, mener Vold.

LES OGSÅ: Se de sexy Brit Awards-kjolene

LES OGSÅ: Vårens skotrend: Komfortabel og fargerik

Publisert:

Finn mer innhold om: