Fab Friday

silje
Publisert:

Herlig med helg!

Veldig mange av dere som lurer på hvorfor jeg ikke har håret mer oppsatt. Svaret er egentlig veldig enkelt, jeg får fort hodepine av stramme oppsett. Men jeg synes det er veldig fint, så benytter enhver anledning der det er mulig til å sette opp håret i hårball eller hestehale. Hair donuten jeg bruker, får du blant annet her.

Forrige fredag dro jeg med meg jentene for å teste ut Linda Johansen og Kjell Nordström sitt nye konsept, Fab Friday på Steen&Strøm. Siste fredagen i måneden har de et event der du kan få lagt make-up, fikse håret og huden. Om du skal noe spesielt, kan det være hyggelig å spandere noe på seg selv sammen med en venninne eller jentegjengen. Jeg fikk både teste ut ny makeup og oppsatt hår.

Frisyren lagde Adam ved å tuppere, tvinne håret innover og feste med lus, før han festet en lekker orkidè i håret. Manglet kun en flagrende maxikjole, så kunne jeg ha gått rett på sommerfest. Skulle ønske jeg fortsatt hadde looken til kveldens middag, men skal se om jeg klarer å gjøre noe lignende selv.

1. Stylist Adam Schjølberg fikser håret

2 & 3. Ferdig resultat

4. Med Åsa fra Velouria Vintage og stylist Kjell Nordström

Foto: Sara Johannessen

Publisert:

Finn mer innhold om: