Hemmeligheten bak Mette-Marit og Celinas dådyrvipper

Sjekk blikket! Kronprinsesse Mette-Marit (38) har fått øynene opp for superstjernenes beste skjønnhetshemmelighet.

Camilla Bjørn
Publisert:

Det siste året, når Mette-Marit har vist seg offentlig, har den ellers så naturlige Kronprinsessen brukt punktvipper, altså løse vipper som limes på egne øyenvipper for ekstra lengde og tykkelse.

Forskjellen var godt synlig under Kronprinsparets offisielle besøk i Malaysia i mars ifjor, da Mette-Marit blafret med et nytt og våkent dådyrblikk.

Under Slottsballet sist onsdag var også dådyrblikket på plass.

- Man ser veldig stor forskjell på bildene av kronprinsesse Mette-Marit før og etter punktvippene. Hun har et mye mer våkent og intenst blikk. Hun får et flott dådyrblikk, uten at det blir kunstig og unaturlig, sier VGs mote- og skjønnhetsekspert,minMotes Silje Pedersen.

Øyne som Celina

Hun synes det er moro at Kronprinsessen eksperimenterer med kosmetiske trender og berømmer looken.

- Mette-Marit har jo alltid vært så naturlig, spesielt når det gjelder sminke. Derfor synes jeg det er flott at hun tør å leke seg litt mer med sminke. Hun er jo fortsatt veldig naturlig og vakker, men hun får et ekstra løft med vippe-extentions, fortsetter Pedersen.

En av de første gangene Mette-Marit dukket opp med punktvipper i mediene, var da hun ble fotografert av fotograf Pål Laukli i slutten av januar ifjor, i forbindelse med et intervju i gratisavisen Natt&Dag.

De lange kunstvippene er faktisk umulig å ikke legge merke til på forsiden av gratisavisen.

Det intense dådyrblikket til forretningskvinne og kosmetikkmillionær Celina Midelfart er heller ikke til å unngå.

Og etter det VG kjenner til, har Midelfart sverget til såkalte «øyenvippe-extentions» en god stund.

- Jeg tror veldig mange tyr til punktvipper / løsvipper fordi det gir et veldig våkent blikk. For de som ikke har lange vipper av natur og føler at mascara ikke hjelper, gir punktvipper en veldig flott og glamorøs look. Før har det jo vært slik at mange kun har brukt punktvipper til fest, men nå er det mer og mer vanlig å få det gjort i salong for et naturlig resultat, sier Silje Pedersen.

Kom på 1990-tallet

Øyevipp-extentions, som dukket opp på 1990-tallet, har i årevis vært en trend blant internasjonale stjerner som Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Paris Hilton og Lindsay Lohan.

- Hollywood-stjernene sverger til punktvipper og har ofte en egen vippeekspert som lager de perfekte vippene, tilpasset kundens behov, avslutter minMote-redaktør Pedersen.

Fakta

Punktvipper er en skjønnhetsmetode som ble populær på begynnelsen av 1990-tallet, hvor syntetisk eller ekte hår sveises på en og en øyevipp, med kirurgisk-lim.

Du kan selv velge farge, lengde og tykkelse, og det hele varer fra to uker til to måneder, litt avhengig av egne vipper.

Flere norske skjønnhetssalonger har tilbudt tjenesten i mange år til priser rundt 1700 kroner.

Relevante saker videre:

Pris 62.000 kr!Mette-Marit valgte designervennen Valentino- igjen

Stilte alle i skyggen! Mette-Marit strålte på rød løper

Publisert:

Finn mer innhold om: