Denne jenta setter Beyoncé i skyggen

Lillesøsteren til Beyoncé, Solange Knowles, har levd i skyggen av sin søsters suksess, men nå er hun i ferd med å etablere seg som «it-jente» i motemetropolen New York.

Solange Knowles (25) er kanskje ukjent for mange, men i moteverden har hun slått seg opp både som modell i Next Models og stilinspirator i Vogue. Hun har oppgjennom årene imponert designere og motebransjen med sin unike stil og er en mester når det kommer til å oppdatere seg.

LES OGSÅ: Disse jentene skal kapre moteverdenen i 2012

Denne sesongen har hun ikke bare vist at hun har en sans for mote Beyoncé kan se langt etter - hun har vist at hun er en i en egen klasse når det kommer til å kombinere knalle farger med en rekke ulike mikser av mønster. I forrige uke ankom hun en butikkåpning i New York iført en skinnende lilla blazer, matchende røde bukser, mønstret bluse og rosa sandaler med høye hæler.

I et intervju med nettstedet Stylist.com snakker hun ut om sin stilsans og evne til å kombinere knalle farger og mønster uten å se ut som et takras:

– Jeg tror mye handler om å kombinere riktige tekstiler, sier hun til nettstedet.

– Når jeg kombinerer ulike mønster sørger jeg for at de er av samme kvalitet. Jeg kombinerer som regel plagg i silke eller bomull.

Den stilsikre jenta har en sønn på syv år. Dette har ført til at flere av hennes antrekk som omtales som gjennomførte i media ofte er helt tilfeldige.

– Jeg ser ut som et helvete om morningen, sier hun videre og legger til:

– Som regel har jeg mikset og matchet ulike plagg som gjør at det kan se ut som en gjennomført stil, men det er først etter at min sønn er levert på skolen jeg drar hjem og kler meg for dagen. Jeg er ikke et morgenmenneske.

LES OGSÅ: Thomas har 150 klokker - hør hvor mange han mener du bør ha

LES OGSÅ: Se hva som bør skjule seg under den hvite blusen

LES OGSÅ: Slik bruker du sporty trenden - Lite klær, mye hud og svette

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?