Victoria Beckham deler merkelig skjønnhetstips

PROBLEMHUD: Victoria Beckham forteller i et intervju hvordan hun fikk dempet kviser og urenheter. Foto: NTB scanpix

Selv Victoria Beckham (42) stusset over rådet hudlegen gav henne. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I et fersk intervju med Net-a-Porter The Edit deler Victoria Beckham sine go-to skjønnhetstips, blant annet favorittprodukter, sminketips og hvilke antrekk hun angrer på at hun har gått med.

Beckham forteller også om hudproblemene hun hadde da hun var i 20-årene og hvordan en hudlege i Los Angeles klarte å fikse det.

EKSPERT: Hudspesialist og lege Rolah O. Lønning bak ROKderm. Foto: Trond Oliversen

– Jeg pleide å ha store problemer med huden, og ble rådet til av Dr. Harold Lancer å spise laks hver eneste dag. Jeg sa "hva? HVER dag?", og han svarte "ja, enten til frokost, lunsj eller middag. Du må spise det hver bidige dag, forteller Beckham til magasinet.

NYHETER

Victoria Beckham får massiv kritikk etter moteshow

Kan hjelpe på uren hud

Lege og hudspesialist Rolah Lønning forteller til MinMote at laks kan ha en positiv innvirkning på huden, men mener inntaket til Beckham er overdrevet.

– Laks inneholder flere viktige vitaminer, blant annet Omega-3-fettsyrer. Dette kan virke inflammasjonshemmende på huden og dermed hjelpe på irritert og uren hud, sier Lønning.

– Trenger man å spise det hver dag?

– Nei, du trenger ikke å spise laks hver dag, men man bør ha et daglig tilskudd av det. I for eksempel pille- eller væskeform som tran og tranpiller.

Publisert: