Kronprinsesse Victoria i kjole fra Hennes & Mauritz på Nobel-fest

GALLAKJOLE FRA SVENSK KJEDE: Kronprinsesse Victoria får skryt for sin spesialsydde kjole fra Hennes & Maurtiz. Her fra Nobelprisutdelingen tidligere lørdag.

Den svenske kronprinsessens kjole er uhørt vakker og kledelig ifølge svensk moteekspert. 

Maiken Svendsen
Publisert:

I kveld hedres nobelprisvinnerne med bankett og prisutdeling både i Oslo og Stockholm. Omtrent 1300 gjester er invitert til Stockholms stadshus til kveldens bankett.

NYHETER

Får høy score for sin norske design kjole

Den kongelige familien stilte i gallaantrekk, og kronprinsesse Victoria hadde valgt kjole fra den svenske kjeden Hennes & Mauritz for anledningen.

Den grå kjolen med gullmønster har en bar skulder og et lite slep. Kronprinsessen har stylet kjolen med diadem, stort smykke og matchende armbånd.

– Kronprinsesse Victoria er så og si alltid elegant og tro mot sin egen stil, og det gjelder nå også. Kjolen er virkelig flott og selv om den er fra Hennes & Mauritz er den en kronprinsesse og en nobelfest verdig, og det er jo ekstra gøy, sier MinMote-leder Martine Lunder Brenne.

KJOLE FRA HENNES & MAURITZ: Kronprinsesse Victoria, her med J. Michael Kosterlitz vinneren av Nobelprisen i fysikk, kledd i en spesialsydd gallakjole.

Kronprinsessen fikk 5 plusstegn fra moteekspert Nina Campion i avisen:

– Det er en kjole det er vanskelig å si noe negativt om, den er uhørt vakker og kledelig. Detaljene som den bare skulderen og folden langs brystet er både vakker og ekstremt trendy, sier Campion og legger til:

– Spot on Victoria!

KJENDIS

Svenskeprinsessenes mest minneverdige Nobel-kjoler

SMARAGDGRØNT: Prinsesse Sofia valgte en smaragdgrønn kjole til Nobel-dagen i Stockholm. Her sammen med professor Jean-Pierre Sauvage, vinneren av Nobelprisen i kjemi.

Prinsesse Sofia fikk i fjor skryt for sin Oscar de la Renta-kjole som skjulte baby-magen. I år valgte hun smaragdgrønn gallakjole stylet med diadem, et enkelt armbånd og sort clutch.

DUS ROSA: Prinsesse Madelen, her med professor F. Duncan M. Haldane, vinneren av Nobelprisen i fysikk, valgte en dus rosa kjole til Nobel-dagen.
Publisert:

Finn mer innhold om: