Nyheter

Kim Kardashian sjokkerte i «nakenkjole»

LATEX: Med pudderrosa lipgloss som matchet den åletrange latex-kjolen, markerte øyne og beige pumps poserte Fru Kardashian West for fotografene. Foto: Getty Images

Trodde du at Kim Kardashian (34) trengte en pause fra kroppsfokuset etter det berømte rumpebildet? Denne kjolen sier i alle fall det stikk motsatte.

 • Martine Lunder Brenne
 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vi sikter selvsagt til bildet som nylig ble sluppet på sosiale medier i regi av Paper Magazine – hvor realitydronning Kim Kardashian poserer i minimalt med klær og med et champagneglass balanserende på rumpa. Bildet fikk fort over 700.000 «likes» og spredde seg som en farsott – men det betydde ikke at Kim trengte en pause fra rampelyset.

TETT PÅ: Kim Kardashian har blitt motebransjen yndling etter at ektemannen Kayne West har «rensket opp» i garderoben hennes. Foto: Getty Images

Snarere tvert imot. For da hun denne uken lanserte sin nye parfyme, var det iført en kjole som overlot svært lite til fantasien. Kjolen satt som malt på kroppen til 34-åringen, og framhevet den berømte timeglassfasongen hennes – samt en særdeles avslørende utringning.

Fetisj-vibber

- Dette blir mer fetisj enn fashion. Latex og PVC kan være fint hvis det blir balansert med en hvit skjorte eller et annet nøytralt plagg, men denne griserosa kjolen blir for mye av det gode. Det er ikke jul enda, sier moteekspert og TV-personlighet Marianne Jemtegård til MinMote.

Hun mener at kjolen kunne vært finere hvis den hadde vært en størrelse større.

- Her ser det ikke ut til at det er mye å gå på. Dersom den hadde vært litt romsligere og vist mindre kløft, kunne den vært kulere. Kim kjenner fansen sin og det er få som er så overbevisende som fru Kardashian i latex.

Det var nok ikke mange som så på skoene til Kardashian under lanseringen, men de var altså i nude semsket skinn. Videre kjørte Kim på med masse mascara og lys leppestift, og en litt rufsete hårsveis.

Kjolen er ifølge Daily Mail fra Atsuko Kudo, som ifølge sin egen nettside lager «couture latex-design» og som i 2012 mottok European Fetish Award (som ikke overraskende premierte fremragende design innen fetish-segmentet).

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Kim og Kanye tok med babyen på motevisning

 2. NYHETER

  Kim Kardashian drøyest på første rad - se bildene fra Valentino-visning her

 3. NYHETER

  Fikk luksusveske med datterens tegninger av Kanye

Finn mer innhold om:

 1. Kim Kardashian

Relaterte artikler

MOTE

Fra Kate til Kim: Fetisj-designeren kjendisene elsker

KJENDIS

Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

KJENDIS

De beste og verste antrekkene fra 2014

KJENDIS

Kylie Jenner i søsterens fotspor i rød latex-kjole

NYHETER

Kardashian og Ambrosio viste «alt» på rød løper

NYHETER

Stjernene konkurrerte om dypest utringning

NYHETER

Blandede reaksjoner på influencerpris til Kim Kardashian West