Kjendisenes beste halloween-kostymer

KJENNER DU IGJEN HEIDI KLUM? Supermodellen kledde seg ut som Fiona fra filmen «Shrek». Foto: AP

Heidi Klum (45) imponerte som vanlig med sitt kostyme, mens Kardashian-søstrene gikk for dristige blonder. 

Hvert år inviterer supermodellen Heidi Klum til en legendarisk halloween-feiring – og i år var intet unntak.

Klum selv er muligens den som tar kostymet mest ut, og overrasker hvert år med et kostyme som topper det forrige. Hun har blant annet kledd seg ut som Jessica Rabbit, en indisk gudinne og klonet seg selv fem ganger.

I år gikk hun for prinsesse Fiona fra «Shrek». Mannen hennes Tom Kaulitz fikk æren å være Shrek selv. Kostymet skal være planlagt i månedsvis og ifølge Klums Instagram-poster tatt flere timer å få på plass.

PAR: Heidi Klum fikk kjæresten Tom Kaulitz til å kle seg ut som Shrek. Foto: AFP
FIONA: Heidi Klum kledde seg ut som Fiona fra Shrek. Kostymet skal ha tatt flere timer å få på plass. Foto: AP

På gjestelisten til Heidi Klums store feiring av allehelgensaften var det mange kjendiser, men som muligens ikke var så lette å kjenne igjen med kostymer. Blant andre var supermodell Bella Hadid og artisten The Weeknd til stede, som kledde seg ut som karakterer fra filmen «Beetlejuice».

SMINKE

Bli inspirert av denne halloween-sminken

KJÆRESTEPAR: Artisten The Weekend og Bella Hadid. Foto: Getty Images

Supermodellen Winnie Harlow, som nylig bekreftet romanse-ryktene med rapperen Wiz Khalifa, kom på festen som den ikoniske drag queen-artisten Rupaul.

DRAG QUEEN: Modell Winnie Harlow i et frekt kostyme inspirert av RuPaul. Foto: AFP

Skuespilleren Lupita Nyong'o kom kanskje som sin favorittkarakter på lerretet, da hun kledde seg ut som Dionne fra filmen «Clueless» fra 1995.

DIONNE: Skuespiller Lupita Nyong'o var kledd som karakteren Dionne fra Cluless. Foto: AFP

Noen som også får mye oppmerksomhet for sine kostymer er Kardashian/Jenner-søstrene. De var nemlig Victorias Secret-engler for en kveld, og var kledd i dristig undertøy og englevinger. Kylie Jenner hadde fått låne antrekket Candice Swanepoel brukte på den berømte undertøyscatwalken i 2015.

Men dette er ikke det eneste kostymet The Kardashians har fått oppmerksomhet for. Kylie Jenner har også postet flere bilder på Instagram fra en fotoshoot hun hadde i Barbie-kostyme. Passende nok har hun delt bildene med tekstlinjene fra Aqua-hiten «Barbie Girl».

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)
Publisert: