Kim Kardashian og Paris Hilton gjenskapte ikoniske bilder

GAMLE VENNER: Kim Kardashian og Paris Hilton var stilikoner tidlig på 2000 tallet. Her er de på rød løper i 2006. Foto: AP Photo/Chris Polk.
GAMLE VENNER: Kim Kardashian og Paris Hilton var stilikoner tidlig på 2000 tallet. Her er de på rød løper i 2006. Foto: AP Photo/Chris Polk.

Kim Kardashian (39) fikk sin gamle sjef og venninne Paris Hilton (39) med på fotoshoot til ny kleskolleksjon. 

Kim Kardashian har lenge hatt en forkjærlighet for 2000-talls-estetikk, og nå har hun tatt det til nye høyder. På midten av 2000-tallet jobbet Kim Kardashian som Paris Hiltons assistent, og på den tiden hadde de to flere ikoniske antrekk.

Les også: 10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

Den nye velour-kolleksjonen til Kardashians merke Skims er inspirert av et av de ikoniske antrekkene venneparet brukte i sine glansdager, nemlig joggedressen.

Bildene fra fotoshooten er gjenskapt fra av gamle paparazzifotografier av Kardashian og Hilton fra tidlig 2000-tall:

A post shared by 2000s ♡ (@2000saholic)

– Vi hadde det så gøy da vi hang sammen i Los Angeles og tok bildene. Kolleksjonen er veldig nostalgisk med en 2000-tallsvibe vi begge kjenner veldig godt, sier Hilton til Vogue.

Antrekkene ble stylet med joggesko, store solbriller og matchende Louis Vuitton-bagger i metallisk sølv og gull. Veskene er de samme de gikk med under en pressetur i Australia i 2006, men legg merke til at de har byttet farge siden den gang.

Les også: Kim Kardashian avfeier mammatøy-kritikken

I forbindelse med de nye bildene la Kardashian ut en video på Instagram der hun letter på sløret om veskene. Her forteller hun at Paris alltid har hatt mye rot i veskene sine, og at hun derfor måtte gå med den tom. Hun refererer til krøllete dollarsedler, ødelagt sminke og godteripapirer.

– Jeg fikk veskene i julegave, og da vi dro til Australia ville jeg at begge skulle gå med dem. Vi var besatt av dem, og ingen andre hadde dem. Jeg lot henne ikke legge en ting i dem. Jeg fikk henne til å bære en tom veske fordi hun ville ha ødelagt den, skriver hun i et Instagram-innlegg om den ikoniske vesken.

På tidlig 2000-tallet ble moteduoen ofte sett gående rundt i ikoniske Juicy Couture-joggedresser, gjerne mens de shoppet eller spiste lunsj. Dressene har den siste tiden kommet tilbake i motebildet.

– Den ikoniske joggedressen i velur har vært et nøkkelplagg i skapet mitt i nærmere 20 år, fortalte Kardashian til Vogue og kalte den nye Skims-kolleksjonen «den perfekte blandingen av 2000-tallets nostalgi og dagens loungeklær.»

Den 21. oktober lanseres kolleksjonen som Kardashian skal ha jobbet med i over et år. Den vil bestå av hettegensere, vide bukser og joggebukser, men den vil også bevege seg mot mer moderne plagg som bandeau-topper, crewneck tank tops, pysjamas og morgenkåper i en nøytral fargepalett, som 39 åringen er kjent for å foretrekke. Klærne vil komme i størrelse XXS til XXXXL.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Hvordan var din opplevelse i dag?