GAMLE VENNER: Kim Kardashian og Paris Hilton var stilikoner tidlig på 2000 tallet. Her er de på rød løper i 2006. Foto: AP Photo/Chris Polk.

Nyheter

Kim Kardashian og Paris Hilton gjenskapte ikoniske bilder

Kim Kardashian (39) fikk sin gamle sjef og venninne Paris Hilton (39) med på fotoshoot til ny kleskolleksjon. 

  • Sara Boquist
Publisert:

Kim Kardashian har lenge hatt en forkjærlighet for 2000-talls-estetikk, og nå har hun tatt det til nye høyder. På midten av 2000-tallet jobbet Kim Kardashian som Paris Hiltons assistent, og på den tiden hadde de to flere ikoniske antrekk.

Les også: 10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

Den nye velour-kolleksjonen til Kardashians merke Skims er inspirert av et av de ikoniske antrekkene venneparet brukte i sine glansdager, nemlig joggedressen.

Bildene fra fotoshooten er gjenskapt fra av gamle paparazzifotografier av Kardashian og Hilton fra tidlig 2000-tall:

– Vi hadde det så gøy da vi hang sammen i Los Angeles og tok bildene. Kolleksjonen er veldig nostalgisk med en 2000-tallsvibe vi begge kjenner veldig godt, sier Hilton til Vogue.

Antrekkene ble stylet med joggesko, store solbriller og matchende Louis Vuitton-bagger i metallisk sølv og gull. Veskene er de samme de gikk med under en pressetur i Australia i 2006, men legg merke til at de har byttet farge siden den gang.

Les også: Kim Kardashian avfeier mammatøy-kritikken

I forbindelse med de nye bildene la Kardashian ut en video på Instagram der hun letter på sløret om veskene. Her forteller hun at Paris alltid har hatt mye rot i veskene sine, og at hun derfor måtte gå med den tom. Hun refererer til krøllete dollarsedler, ødelagt sminke og godteripapirer.

– Jeg fikk veskene i julegave, og da vi dro til Australia ville jeg at begge skulle gå med dem. Vi var besatt av dem, og ingen andre hadde dem. Jeg lot henne ikke legge en ting i dem. Jeg fikk henne til å bære en tom veske fordi hun ville ha ødelagt den, skriver hun i et Instagram-innlegg om den ikoniske vesken.

KJENDIS

Kim Kardashian gjenskapte Paris' ikonisk look

På tidlig 2000-tallet ble moteduoen ofte sett gående rundt i ikoniske Juicy Couture-joggedresser, gjerne mens de shoppet eller spiste lunsj. Dressene har den siste tiden kommet tilbake i motebildet.

– Den ikoniske joggedressen i velur har vært et nøkkelplagg i skapet mitt i nærmere 20 år, fortalte Kardashian til Vogue og kalte den nye Skims-kolleksjonen «den perfekte blandingen av 2000-tallets nostalgi og dagens loungeklær.»

KLÆR

Derfor er en deilig joggedress ditt beste kjøp i høst

Den 21. oktober lanseres kolleksjonen som Kardashian skal ha jobbet med i over et år. Den vil bestå av hettegensere, vide bukser og joggebukser, men den vil også bevege seg mot mer moderne plagg som bandeau-topper, crewneck tank tops, pysjamas og morgenkåper i en nøytral fargepalett, som 39 åringen er kjent for å foretrekke. Klærne vil komme i størrelse XXS til XXXXL.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Holzweiler satser i Oslos nye «it»-område

  2. KLÆR

    Derfor er en deilig joggedress ditt beste kjøp i høst

  3. KLÆR

    Den ultimate garderobeklassikeren: Syv lekre hvite skjorter

Relaterte artikler

NYHETER

Norske Kristine debuterte for Louis Vuitton

INTERIØR

Slik ble et speil til 100.000 kroner motebransjens favoritt

TILBEHØR

Seks ikoniske vesker og damene bak

KJENDIS

De nye it-jentene: Andrea Steen

KJENDIS

Ti episke Jennifer Aniston-antrekk

NYHETER

Rihanna samlet stjernene til ellevilt undertøysshow

NYHETER

Supermodell Kendall Jenner avslører kontroversiell hemmelighet